JaarThema VIP: 375 euro (3 sessies) / 595 euro (5 sessies) 

Wat zou het fijn zijn als je weet waar je de komende 12 maanden aan kunt werken. Toch? Zou dat niet geweldig zijn? Dat je weet waar je je energie aan kunt besteden én dat je weet wat niet aan de orde is of wat je juist niet moet doen.


De thema`s die in jouw horoscoop geraakt worden, die voel je! Denk aan onrust, het gevoel dat je beperkt wordt of het gevoel dat je te veel hooi op je vork neemt. Deze ervaringen zijn een uitnodiging. En geven aan dat er een ontwikkeling gevraagd wordt van jou.

De onrust kan aangeven dat je eigenlijk niet meer blij bent met hoe je leven er nu uit ziet en dat je het graag anders wilt. De beperking en het gevoel van te veel hooi op je vork kunnen aangeven dat je steeds over je eigen grenzen gaat. 

 

De uitnodiging is dan om te ontdekken wie je ook alweer bent. Om weer bij jezelf terug te komen. Weer thuis te komen bij JeZelf!


* Ik geef in een gesproken bericht aan wat het thema is dat in de komende 12 maanden op de voorgrond treedt. Daarbij geef ik aan wanneer je het gaat ervaren, wat de gevraagde ontwikkeling is, wat je zou kunnen doen om er zo goed mogelijk mee om te gaan én wat je juist niet moet doen of waar je op kan letten.

* Daardoor ontstaat er rust en begrip. Je kunt (weer) vertrouwen op je innerlijke stem.

* Tijdens de momenten dat het thema exact geraakt wordt en je er écht mee geconfronteerd wordt (aan de hand van situaties in de buitenwereld en/of innerlijke emoties) hebben we een persoonlijke online sessie van een uur.

* Vantevoren beluister je opnieuw het gesproken bericht en reflecteer jij op de afgelopen tijd en wat je daarin ervaren hebt. Daardoor kunnen we snel de diepte in om te kijken waar jouw groei en ontwikkeling zit.

* Tijdens het gesprek luister ik goed naar het proces waar je in zit. Zodat ik kan duiden wat er gebeurt én ik je aan de hand van wat jij me vertelt tips en suggesties mee kan geven. Dat maakt dat jij kunt meebewegen met de ontwikkeling waar je in zit en (weer) kunt vertrouwen op jeZelf.

* Achteraf ontvang je steeds de opnames van het gesprek samen met een persoonlijke (schrijf)opdracht. Zo kun je alle informatie en tips steeds weer beluisteren en neem je zelf actief (je aan)deel aan de gevraagde verandering.


Wat houdt het praktisch in?
* we hebben, zo nodig, contact over jouw geboortegegevens: geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats
* aan de hand van jouw horoscoop bekijk ik de standen voor de komende twaalf maanden en wat dat betekent voor jouw persoonlijke ontwikkeling
* je ontvangt een gesproken bericht met mijn bevindingen dat je steeds weer opnieuw kunt afluisteren
* op de drie of vijf momenten dat je het thema ervaart en ook écht voelt, hebben we een uur online contact
* tijdens deze 12 maanden stuur ik jou een mailtje op de momenten dat het thema weer gaat spelen, zodat jij kunt meebewegen


Wat krijg je ervoor terug?
* do`s en don`ts
* begrip voor jezelf
* uitgebreide uitleg over het thema
* zicht op het proces waar je in zit
* handvatten om je frustraties om te zetten in actie
* tips en suggesties om mee te bewegen in jouw persoonlijke groei
* een persoonlijke (schrijf)opdracht om jouw ontwikkeling te verdiepen
* alle opnames van de online gesprekken zodat je die onbeperkt af kunt luisteren


Deelnemers VIP-traject:

- Zonder de waarschuwingen van Miranda had ik dit jaar waarschijnlijk niet overleefd. En dat meen ik. Ik ben van afgelopen jaar nog steeds heel erg moe. Ik denk als ik de achterliggende energieën van de planeten niet had geweten, begrepen en in het VIP-traject niet met de aanvullende opdrachten van Miranda aan de slag was gegaan, had ik nu in een burn out gezeten.

- Wat ik zo fijn vind aan de duidingen van Miranda is dat ik zo veel meer helderheid krijg over wat er de afgelopen tijd is gebeurd en welke focus ik de komende tijd nodig heb om nog beter om te gaan met mijn persoonlijke uitdaging van het moment. Ik ga veel gemakkelijker patronen herkennen en het geeft me veel handvatten om anders en dieper de zelfreflectie aan te gaan. Heerlijk!

- Het jaarthema was spot on. Intens zou het worden en dat werd het en is het, maar op de een of andere manier ook goed en leerzaam en een houvast. Momenten van gevoelens en emoties die steeds terugkeren maar waar ik me nu bewust van word. Hoe ga ik hier de volgende keer mee om? Wat kan er anders en wat levert dat op?

- Het VIP-traject heeft me niet alleen zelf maar ook in mijn bedrijf verder geholpen. Ik ben geen schrijver maar heb zeker een aantal schrijfopdrachten gedaan en als het niet lukte kreeg ik een teken - of kleuropdracht. Verwonderd was ik, hoe dat kan uitpakken en kwartjes bij jezelf kan laten vallen.

- Ik had twee ruzieënde planeten: Neptunus en Saturnus. Volgens mij kan je het niet tegenovergestelder hebben. Als ik dit niet had geweten, hadden alle dingen die gebeurden (het was een bewogen jaar) gewoon gebeurd, maar had ik er zeker tegen gevochten in plaats van het te begrijpen en erin mee te vloeien. Natuurlijk wilden deze twee planeten substantiële verandering aanbrengen en verandering is nooit fijn, maar door het jaarprogramma is het zoveel meer gemakkelijker gegaan! Dank je wel daarvoor!

- Ik vind het fijn dat er net voor het moment dat de verandering in gaat nogmaals contact is. Miranda maakt mij door vragen te stellen bewust van wat ik al gedaan heb. Het maakt het makkelijker te aanvaarden dat er iets gaat veranderen.

- Miranda neemt je aan de hand. Sowieso ben ik voornemens om haar jaarlezingen te kopen tot ze ermee stopt. Maar het VIP-programma geeft zoveel meer dimensie aan het geheel dat ik het heel erg waardevol voor mezelf vindt om dit ook komend jaar weer te doorlopen. Ik ben heel erg benieuwd wat 2023 me brengt!

- Ik zou in juli een verandering meemaken en dat gebeurde zeker. Ik ben met 1 baan gestopt en met een andere verder gegaan. Dat is toch mooi dat dit al vast staat. En je het dan ook nog zo voelt.

- Het VIP-traject maakt het voor mij zoveel makkelijker, met alle hobbels die ik tegenkom om te gaan. Ik weet dat er iets speelt. Op dat moment kan ik liever zijn voor mezelf, niet zo streng en met andere ogen naar mezelf kijken. En ja dat hebben anderen in mijn omgeving ook gezien en gemerkt. Het heeft me dus echt geholpen. Ik ga zeker volgend jaar weer mee doen!

- Heerlijk dat we samen dit jaar nog doorgaan. Het geeft me zo veel steun en bevestiging. Is fijn.

- Handvatten van jouw kant, inzichten en je tips zorgen dat ik met aandacht het proces en dit jaar ervaar. Een waardevol pad waar ik steeds meer mezelf vind en af en toe ook helemaal niet. Het vertrouwen dat het goed komt, overheerst en dat voelt veilig. Schuren geeft glans zei jij en daar moet ik regelmatig aan denken!

- De sessies met Miranda maken een enorm verschil in mijn leven doordat wat ik niet helemaal concreet kon maken nu zo ontzettend helder is. Ik maak graag iets moois van mijn leven en wil mijn talenten daar heel graag bij gebruiken. Door wat ik wil, voel en ervaar, haar vertaling en wijsheid en de informatie uit mijn horoscoop is mijn pad voor dit jaar volledig in een lijn. Hoofd en hart en een heel klein beetje magie geven rust en een gevoel van flow. Ik verheug me op komend jaar!

 


Voel jij meteen een dikke JA, meld je dan hieronder aan. Dan neem ik contact met je op (over je geboortegegevens).

 

Aanmelden JaarThema VIP

E-mailadres *
Bericht *