Wees je beste Zelf


BewustRZijn - Miranda Molenaar is voortgekomen uit mijn eigen behoefte om te begrijpen waarom ik bepaalde dingen ervaar en voel. Waarom gebeurt er wat er gebeurt?Astrologie is mijn belangrijkste instrument
Ik stoei(de) zelf regelmatig met lastige emoties en voel(de) me daardoor emotioneel niet altijd veilig. Dit thema is al mijn hele leven een zoektocht. Een zoektocht die zich verdiepte toen ik moeder werd. Alles werd intenser en oude gevoelens kwamen in alle hevigheid weer terug.

Vanaf dat moment ben ik op zoek naar mijn eigen 'waarheid'. Ik nam (en neem nog steeds) deel aan verschillende opleidingen en cursussen. Om mezelf te kunnen blijven ontwikkelen en mezelf uit te dagen.

De zes jarige beroepsopleiding psychologische astrologie blijft voor mij daarin leidend. Niet alleen omdat astrologie mijn belangrijkste instrument is, maar ook omdat ik voorafgaand aan die opleiding een hele bijzondere ervaring had.

Tot die tijd werkte ik vanaf mijn opleiding tot verpleegkundige in een ziekenhuis op de afdeling cardiologie waarna ik, na wat omzwervingen, terecht kwam in een hospice.
 


Beperkende overtuigingen ombuigen
Toen ik door de verschillende opleidingen die ik volgde steeds beter ging begrijpen dat mijn ervaringen vast zaten aan oude gevoelens in mijn onbewuste én dat ik daaraan kon werken door met beelden aan de slag te gaan, wist ik het. Dit wilde ik andere mensen laten ervaren. Dit wilde ik delen met de wereld!

Ik wil het liefst doorgeven en uitdragen dat je écht wel van je lastige gevoelens en ervaringen af kunt komen. Dat je je beperkende overtuigingen, die onder jouw emoties zitten, kunt veranderen, kunt ombuigen.

Hoe? Door aan het werk te gaan met jouw onbewuste. Door de seintjes serieus te nemen die het je stuurt en ze niet af te doen als onzin.

Tijdens mijn jaren als verpleegkundige en in de afgelopen jaren als astrologisch-, beeldend- en schrijfcoach, heb ik gezien en zelf ervaren dat emoties een hele grote rol spelen in ons welbevinden.

Jezelf kunnen zijn, met alles wat bij jou hoort, is het belangrijkste dat er is. Omdat je dan goed in je vel zit en je je gezond en energiek voelt.
 

Precies dáárom, om me nog gezonder en energieker te voelen, ben ik me aan het scholen in EFT (Emotional Freedom Techniques), een trauma therapie.  Door op specifieke punten op het lichaam te tikken ('tappen') worden oude emoties ontladen en zet ik beperkende overtuigingen om in steunende en helpende.

Zodat ik jou nóg beter kan begeleiden.

 


Jouw unieke pad
Als ik heerlijk alleen ben, met een horoscoop voor mijn neus die ik mag uitpluizen of als ik mag sudderen op een schrijfopdracht, ben ik op mijn best.

Ik werk intuïtief en op mijn gevoel. Ik luister naar dat wat in mij opkomt. Sudderen en lummelen zijn daarbij belangrijke tools, zodat ik mijn onbewuste de ruimte kan geven om belangrijke informatie op te laten borrelen. Daardoor werk ik in mijn eigen ritme en niet 'op de klok'.

Aanvoelen wat er bij jou speelt (vaak in combinatie met jouw horoscoop) en dat thema samen uitdiepen, zodat jij lichter en vrijer je eigen pad kunt lopen, is mijn diepgevoelde missie.

Tijdens een astrologisch consult of coachtraject focus ik me op jou. Jij hebt in die tijd mijn volledige aandacht. Alles wat er in jou leeft, mag er Zijn bij mij, mag een plekje krijgen.

Zo kun jij vol nieuwe energie en met herwonnen vertrouwen in jezelf verder op jouw prachtige, unieke pad.