JaarThema: 147 euro 

Wat zou het fijn zijn als je weet waar je de komende 12 maanden aan kunt werken. Toch? Zou dat niet geweldig zijn? Dat je weet waar je je energie aan kunt besteden én dat je weet wat niet aan de orde is of wat je juist niet moet doen.


De thema`s die in jouw horoscoop geraakt worden, die voel je! Denk aan onrust, het gevoel dat je beperkt wordt of het gevoel dat je te veel hooi op je vork neemt. Deze ervaringen zijn een uitnodiging. En geven aan dat er een ontwikkeling gevraagd wordt van jou.

De onrust kan aangeven dat je eigenlijk niet meer blij bent met hoe je leven er nu uit ziet en dat je het graag anders wilt. De beperking en het gevoel van te veel hooi op je vork kunnen aangeven dat je steeds over je eigen grenzen gaat.

De uitnodiging is dan om te ontdekken wie je ook alweer bent. Om weer bij jezelf terug te komen. Weer thuis te komen bij JeZelf!


* Ik geef in een gesproken bericht aan wat het thema is dat in de komende 12 maanden op de voorgrond treedt. Daarbij geef ik aan wanneer je het ervaart, wat de gevraagde ontwikkeling is, wat je zou kunnen doen om er zo goed mogelijk mee om te gaan én wat je juist niet moet doen of waar je op kan letten.

* Daardoor ontstaat er rust en begrip. Je kunt (weer) vertrouwen op je innerlijke stem.
 

Wat houdt het praktisch in?
* we hebben, zo nodig, contact over jouw geboortegegevens: geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats
* aan de hand van jouw horoscoop bekijk ik de standen voor de komende twaalf maanden en wat dat betekent voor jouw persoonlijke ontwikkeling
* je ontvangt een gesproken bericht met mijn bevindingen dat je steeds weer opnieuw kunt afluisteren
* we hebben een persoonlijke online sessie van een uur om jouw vragen te beantwoorden en de verdieping op te zoeken
* tijdens deze 12 maanden stuur ik jou een mailtje op de momenten dat het thema weer gaat spelen, zodat jij kunt meebewegen

 

Wat krijg je ervoor terug?
* do`s en don`ts
* begrip voor jezelf
* uitgebreide uitleg over het thema
* zicht op het proces waar je in zit
* handvatten om je frustratie om te zetten in actie

 


Deelnemers JaarThema:

- Wat heeft het Jaarthema mij gebracht? RUST! Er vallen heel veel gebeurtenissen op zijn plaats. De gejaagdheid die in mezelf zit is te verklaren. Het is iets dat ik altijd al bij me draag, maar nu wetende dat het daar ook hoort, geeft dat veel rust.

- Van te voren weten wanneer je wat meer pas op de plaats moet maken is ook enorm geruststellend.  Ook al vinden anderen het misschien wat zweverig, voor mij voelt het aan als iets dat er is en dus ook te verklaren is. Dat het feit dat de planeten in een bepaalde stand staan en voor reacties zorgen.

- Mijn ervaring met het jaarthema is dan ook erg positief. Je leert anders naar jezelf en je omgeving kijken. De gebeurtenissen om je heen, gebeuren niet zomaar. Er zitten waardevolle lessen in verborgen!

- Het JaarThema gaf mij meer inzicht in mijn uitdagingen en ook in mijn sterke punten. Die uitdagingen waren overigens heel herkenbaar. Het was mooi om dankzij het JaarThema alvast te weten welke dingen er in bepaalde periodes van het jaar zouden spelen.

- Het JaarThema gaf mij meer rust en zelfvertrouwen: onder andere doordat ik hoorde dat er eind 2022 een nieuwe fase in mijn bedrijf zou aanbreken. Het JaarThema heeft mij geholpen om nog dichter bij mezelf te blijven in het runnen van mijn online bedrijf.

Voel jij meteen een dikke JA, meld je dan hieronder aan. Dan neem ik contact met je op (over je geboortegegevens).

Aanmelden JaarThema

E-mailadres *
Bericht *

Wil je écht voor een diepgaande verandering gaan, kunnen meebewegen in jouw proces en steeds met mij kunnen sparren op de momenten dat er iets speelt? Dan is het JaarThema VIP traject geknipt voor jou!