Schrijfweek 'van Oud naar Nieuw'

De week tussen Kerst en Oud & Nieuw is een hele bijzondere week met een fijne, intieme sfeer. Een prima week om terug te kijken naar wat was én om vooruit te kijken naar wat voor je ligt.


Terugkeer van het licht
December is de donkerste maand van het jaar. Met daarin de kerstdagen als symbool voor de terugkeer van het licht. Met Oud & Nieuw knallen we het oude jaar de lucht in en vieren we het begin van een nieuw jaar. We reflecteren over dat wat in het nieuwe jaar anders kan of mag en hebben meestal heel veel goede voornemens.


Vanuit je hart
Maar die goede voornemens komen vaak vanuit het hoofd. En mijn ervaring is dat je dat niet lang volhoudt. Het zijn mentaal opgekomen 'verlangens'. Omdat het zo hoort, omdat je het zat bent of gewoon omdat je ervan overtuigd bent dat het beter voor je is. Maar wist jij dat je iets pas echt vol kunt houden als het je 'aan het hart' ligt?


Reflecteren
Daarom is het zo fijn om schrijvend te reflecteren. Om al schrijvend te onderzoeken wat je mee wilt nemen naar volgend jaar en wat je achter je wilt laten. Op die manier komen de nieuwe verlangens namelijk vanuit je hart. En daardoor ontvouwt zich als vanzelf de weg die je wilt gaan. Mèt bijbehorende (nieuwe) voornemens.


Doe je ook mee?
Je krijgt, zeven dagen lang, elke dag, een inspirerende ingesproken schrijfopdracht. Via What`s App. Zo kan je er op jouw tijd mee aan de slag. Met alleen je pen en papier binnen handbereik. Doe je ook mee?


Hoe werkt het?
Je geeft je op via 06-44310593 door een appje te sturen met 'Schrijfweek van Oud naar Nieuw'. Je krijgt dan een bevestiging en een betaalverzoek. Na betaling hoef je niets meer te doen en ontvang je vanaf 26 december dagelijks een inspirerende schrijfopdracht.
Nog even alles op een rijtje:

Wat
: een week lang, elke dag, een inspirerende ingesproken schrijfopdracht
Waar: waar jij wilt, op jouw tijd, via What`s App
Wanneer: 26 december t/m 1 januari