JaarThema: 97 euro
JaarThema VIP: 297 euro

Wat zou het fijn zijn als je weet waar je de komende twaalf maanden aan kunt werken. Toch? Zou dat niet geweldig zijn? Dat je weet waar je je energie aan kunt besteden én dat je weet wat niet aan de orde is of wat je juist niet moet doen.
De thema`s die in jouw horoscoop geraakt worden, die voel je! Denk aan onrust, het gevoel dat je beperkt wordt of het gevoel dat je te veel hooi op je vork neemt. Deze ervaringen zijn een uitnodiging. En geven aan dat er een ontwikkeling gevraagd wordt van jou.

De onrust kan aangeven dat je eigenlijk niet meer blij bent met hoe je leven er nu uit ziet en dat je het graag anders wilt. De beperking en het gevoel van te veel hooi op je vork kunnen aangeven dat je steeds over je eigen grenzen gaat. De uitnodiging is dan om bij jezelf te blijven.

* Ik geef in een gesproken bericht aan wat het thema is dat de komende 12 maanden op de voorgrond treedt. Daarbij geef ik aan wanneer je het gaat ervaren, wat de gevraagde ontwikkeling is, wat je zou kunnen doen om er zo goed mogelijk mee om te gaan én wat je juist niet moet doen of waar je op kan letten.

* Daardoor ontstaat er rust en begrip. Je kunt (weer) vertrouwen op je innerlijke stem.


Wat houdt het praktisch in?

* we hebben, zo nodig, contact over jouw geboortegegevens: geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats
* aan de hand van jouw horoscoop bekijk ik de standen voor de komende twaalf maanden en wat dat betekent voor jouw persoonlijke ontwikkeling
* je ontvangt een gesproken bericht (van minimaal 10 minuten) met mijn bevindingen dat je steeds weer opnieuw kunt afluisteren
* een half uur persoonlijk telefonisch contact achteraf waarin jij jouw vragen kunt stellen

Wat krijg je ervoor terug?
* do`s en don`ts
* begrip voor jezelf
* uitgebreide uitleg over het thema
* zicht op het proces waar je in zit
* handvatten om je frustratie om te zetten in actie

Jaar Thema VIP:

Wil jij nóg meer zicht op jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit echt iets voor jou! Jouw Jaar Thema in een gesproken bericht én drie keer een persoonlijke online sessie.

Tijdens de momenten dat het thema exact geraakt wordt en je er écht mee geconfronteerd wordt, aan de hand van situaties in de buitenwereld en/of innerlijke emoties, hebben we een persoonlijke online sessie van een uur.

Vantevoren beluister je opnieuw het gesproken bericht en reflecteer jij op de afgelopen tijd en wat je daarin ervaren hebt. Daardoor kunnen we snel de diepte in om te kijken waar jouw groei en ontwikkeling zit.

Tijdens het gesprek luister ik goed naar het proces waar je in zit. Zodat ik kan duiden wat er gebeurt én ik je aan de hand van wat jij me vertelt tips en suggesties mee kan geven. Dat maakt dat jij kunt meebewegen met de ontwikkeling waar je in zit en (weer) kunt vertrouwen op jeZelf.

Achteraf ontvang je de opnames van het gesprek samen met een persoonlijke (schrijf)opdracht. Zo kun je alle informatie en tips steeds weer beluisteren en neem je zelf actief (je aan)deel aan de gevraagde verandering.


Wat houdt het praktisch in?
* we hebben, zo nodig, contact over jouw geboortegegevens: geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats
* aan de hand van jouw horoscoop bekijk ik de standen voor de komende twaalf maanden en wat dat betekent voor jouw persoonlijke ontwikkeling
* je ontvangt een gesproken bericht (van rond de 10 minuten) met mijn bevindingen dat je steeds weer opnieuw kunt afluisteren
* op de drie momenten dat je het thema ervaart en ook écht voelt, hebben we een uur online contact


Wat krijg je ervoor terug?
* do`s en don`ts
* begrip voor jezelf
* uitgebreide uitleg over het thema
* zicht op het proces waar je in zit
* handvatten om je frustraties om te zetten in actie
* tips en suggesties om mee te bewegen in jouw persoonlijke groei
* een persoonlijke (schrijf)opdracht om jouw ontwikkeling te verdiepen
* alle opnames van de online gesprekken zodat die je onbeperkt af kunt luisteren

Wat ik hierover terug kreeg:

- Ik vind de duidingen van Miranda rondom mijn jaarthema echt ontzettend treffend. En daardoor heel waardevol.

- Wat ik zo fijn vind aan de duidingen van Miranda is dat ik zo veel meer helderheid krijg over wat er de afgelopen tijd is gebeurd en welke focus ik de komende tijd nodig heb om nog beter om te gaan met mijn persoonlijke uitdaging van het moment. Ik ga veel gemakkelijker patronen herkennen en het geeft me veel handvatten om anders en dieper de zelfreflectie aan te gaan. Heerlijk!

- Ik merk dat het mij sterkt in mijn zijn. Ik mag zijn wie ik ben. En kiezen wat ik wil. Daar word ik blij van.

- De herkenning, het terugkijken naar de bewuste periodes en jouw bevindingen in mijn horoscoop passen als een puzzel.

- Het geeft woorden aan wat ik voel en daarmee houvast. Begrip.

- Op bepaald vlak zit er een continu conflict, en zo ervaar ik dat ook. Nu ik dat weet accepteer ik dat makkelijker.

- Het helpt mij om er meer in te berusten en minder te vechten. Meer mee bewegen.

- Ik vind het fijn dat er net voor het moment dat de verandering in gaat nogmaals contact is. Miranda maakt mij door vragen te stellen bewust van wat ik al gedaan heb. Het maakt het makkelijker te aanvaarden dat er iets gaat veranderen.

- Een stukje helderheid, zonder precies te weten wat ik moet doen.

- Je legt het uit, maar ik moet het zelf doen. Die ruimte geef je mee in het gesprek, maar ook de steun door wat je ziet in mijn horoscoop en wat je meegeeft in mijn uitleg.

- Miranda, ik vind het heel fijn dat jij door middel van vragen, bij mij de antwoorden ontlokt. En niet dat er woorden in mijn mond gelegd worden.

- Ik vind het heel fijn om door de uitleg van het jaarthema bepaalde bevestiging te krijgen. Dat ik bijvoorbeeld meer mijn eigen koers mag varen, en nog meer tijd voor mezelf mag nemen. Daar was ik al mee bezig, en dat blijkt dus ook te kloppen.Voel jij meteen een dikke JA, meld je dan hieronder aan. Dan neem ik contact met je op (over je geboortegegevens).

Aanmelden Jaar Thema (VIP)