ZelfLiefdeMaand, 245 euro:

Ohhh, je hebt wéér ja gezegd. En je was nog wel zo van plan om het niet te doen. Je wilt het ook helemaal niet. Waarom doe je het dan toch steeds? Je bent al zo moe en nu heb je je ook dit weer op de hals gehaald. En je voelde het echt wel! De seintjes waren er heus wel. Dit wilde je niet. Écht niet!

En wie zit er toch steeds in je hoofd te verkondigen dat je het niet waard bent of dat ze je toch niet willen. Dat is oud nieuws toch? Je weet inmiddels wel beter. Of niet? Want je hoort het nog steeds. Elke keer weer. En het maakt je zo verdrietig, want je wilt het zo graag anders. En van wie is dat stemmetje eigenlijk? En hoe komt het daar?

Hoe fijn zou het zijn liefde voor jezelf te voelen. Dat je die liefde zelf kunt opwekken. Zonder daarvoor afhankelijk te zijn van een ander. Wat zou dat fijn zijn. Je zou je zelfverzekerder voelen. Veel meer waard ook. En misschien zou je wel veel vaker JA zeggen tegen jezelf. Zodat je de dingen doet die voor jou belangrijk zijn.


De ander is een spiegel.
Altijd en overal.
Zeker in een relatie.

Onze zelfliefde en eigenwaarde bepalen voor een groot deel onze relaties. Hoe we met onszelf omgaan, zo laten we ook anderen met ons omgaan. Het lijkt vaak of dat wat je voelt en ervaart komt door iets wat gebeurt in de buitenwereld. Maar dat gevoel zit IN jou.

Hoe zorg je er dan voor dat je jezelf meer waard gaat vinden? Zodat alles waar je tegenaan loopt, je niet meer zo raakt? Zodat je niet steeds zo uit balans bent als er iets gebeurt?

Het zijn jouw onbewuste normen & waarden én jouw overtuigingen die bepalen hoe je de wereld om je heen beleeft. Om dus iets in die buitenwereld te veranderen, verander je beter je innerlijke wereld.


Dus wil je:
JA durven zeggen tegen jezelf? Je eigen behoeften serieus nemen en die ook werkelijk vervullen? De liefde van je partner kunnen voelen en accepteren? De grillen van je (puber)kind of je moeder niet meer zo persoonlijk nemen? Jezelf, als ondernemer, meer waarde toekennen, zodat je eerlijke prijzen durft te vragen?


Doe dan mee met de ZelfLiefdeMaand, en wordt in maart je eigen beste maatje.


Wat houdt het praktisch in?
* een persoonlijke astrologische horoscoopduiding van jouw aanleg aangaande zelfliefde en eigenwaarde (hier heb ik jouw geboortegegevens voor nodig)
* toegang tot een besloten FB groep (max 4 - 6 deelnemers per groep)
* elke week een (creatieve) opdracht in de besloten FB groep
* verdieping in de opdrachten door verhelderende vragen en bespreking met de andere deelnemers
* reflecterende - en spiegelende schrijfoefeningen
* wekelijkse reflectie om inzichten te laten beklijven


Wat krijg je ervoor terug?
* inzicht in jouw overtuigingen
* een nieuwe kijk op jouw situatie
* inzicht in jezelf en jouw eigenwaarde
* tools om jouw zelfliefde te ontwikkelen
* herkenning en verdieping door de groepsdynamiek

En natuurlijk niet te vergeten:
* mijn humor
* mijn pittige, verdiepende vragen
* mijn niet aflatende enthousiasme
* mijn kennis van spiegelen en het onbewuste

Voel jij meteen een dikke JA, meld je dan hieronder aan.

Aanmelden ZelfLiefdeMaand