Dromen zijn een fluistering van het onbewuste

Veel mensen zeggen dat dromen bedrog zijn.
Ik weet inmiddels wel beter! Al vanaf 2012 werk ik intensief met mijn dromen en ik kan je zeggen, ik heb er heel veel aan (gehad).

Maar als dromen geen bedrog zijn, wat zijn ze dan wel? Dromen zijn aanwijzingen vanuit het onbewuste: zit je op de goede weg? Zijn er dingen die anders moeten? Als je je dromen opschrijft, zul je zien dat er patronen zijn.

In een droom kan altijd van alles. Vaak gedraag je je heel anders dan in het echte leven of kun je aan het gedrag in de droom juist zien dat oud gedrag los gelaten mag worden.

Je kunt aan het werk met je dromen, het heet niet voor niets droomWERK. Bij bewustzijn terug gaan in de droom bijvoorbeeld om de omgeving beter te bekijken. Of iets uit de droom tekenen en dan kijken wat de tekening je zegt. Mogelijkheden te over.

Door te werken met je dromen leer je om bepaalde situaties op een andere manier tegemoet te treden. Om te luisteren naar het onbewuste. En daardoor onbewust gedrag bewust te maken. Prachtig!


Aanbod

Droomwerk (75 euro): mailcoachtraject

Heb je een (nare) droom gehad waar je naar wilt kijken, of blijft die ene rare droom maar in je hoofd zitten? In een mailcoachtraject kijken we wat jouw droom je wil vertellen.


Droomwerk (75 euro): 1,5 uur persoonlijk

Heb je een (nare) droom gehad waar je naar wilt kijken, of blijft die ene rare droom maar in je hoofd zitten? In een persoonlijk gesprek kijken we wat jouw droom je wil vertellen.

Ont-wikkel-traject (450 euro): 3 persoonlijke consulten

Zit je in een lastige periode waar je moeilijk uit komt? Soms helpt het om er op verschillende manieren naar te kijken. We kijken in 3 consulten wat er aan de hand is en wat er staat te springen om ont-wikkeld te worden. Dit doen we aan de hand van een Astrologische Analyse, Tarot en Droomwerk.

      

Bij afzegging van een afspraak minder dan 48 uur voor de afgesproken datum en tijd, breng ik (een deel van) de kosten in rekening. Verzetten van een afspraak, om welke reden dan ook, kan uiteraard altijd!