Al schrijvend ont-dek je jeZelf

Schrijven over dat wat in jou fluistert, maar je vaak niet (meer) hoort. Creatief schrijven, intuïtief schrijven én reflectief schrijven, je gaat het allemaal doen in de cursus Luisteren naar je pen©

Deze cursus is uniek in zijn soort omdat je schrijft vanuit je intuïtie. Je zet je pen op het papier en gaat schrijven. Zonder er vooraf over na te denken. In een kleine groep ga je aan de slag met verschillende schrijfoefeningen. Ontdekken dat de dingen die jou bezig houden als vanzelf op het papier verschijnen.

Zo brengt het schrijven je bij thema`s van jezelf en kun je werken aan je creatieve expressie en persoonlijke ontwikkeling. Een boeiende innerlijke reis naar wat voor jou van waarde is.

Wil jij al schrijvend ontdekken wat er gehoord wil worden? Wil jij tijd voor jezelf maken om te ervaren wat je nodig hebt? Doe mee!


Ervaringen van cursisten:
"Zo gaaf om te ontdekken wat er van binnenuit naar buiten mag en dan is de pen een mooie manier om dit te doen. Zeker als je het daarna ook hardop kunt delen ....dan mag het er ook echt Zijn."


"Ik ben blij dat ik de cursus gedaan heb. Een verrijking!"


"Wat een leuke, mooie cursus. Nooit vantevoren kunnen bedenken wat mij dat zou gaan brengen. Uiteindelijk heel veel! Het bracht me terug bij mezelf. Schrijvend ontdekken wat in mij gehoord en gezien wil worden. Door middel van diverse schrijfoefeningen. Zo verrassend wat er op papier verscheen. Wat is de cursus goed opgebouwd. Elke week een laagje dieper. Miranda creëert een prettige omgeving waarin alles er mag en kan zijn. Ik ben heel dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb, wat een kado. Ik voel me krachtiger, rustiger en goed genoeg!"


Deze cursus is ivm de maatregelen rondom het coronavirus uitgesteld.
Data
: Woensdagavond 25 mrt, 1 apr, 22 apr, 29 apr, 6 mei en 27 mei 2020
Tijd: 19:30 tot 22:00
Locatie: Mananochoja in Naaldwijk
Investering: 195,- euro (incl koffie, thee en wat lekkers)

Geef je op via info@mirandamolenaar.nl of 06-44310593
Aanmelding definitief na (mail)bericht terug van mij.


Als je eerst wilt ervaren wat het schrijven met je doet en wat het voor je kan betekenen, kom dan naar de Introductie Workshop.

© Shodo
Kijk hier voor een cursus bij jou in de buurt.