Wie schrijft die blijft!

Toen ik eind 2016 het e-boekje 'Ruimte scheppen voor een nieuw begin' kocht, had ik nooit kunnen vermoeden wat dat allemaal teweeg zou brengen! Het was een boekje van Christine de Vries over creatief dagboekschrijven. Een programma om al schrijvend tijdens de 40-dagen tijd meer naar binnen te keren.

Ik schrijf eigenlijk al van kinds af aan: in een dagboek, in schriften met mijn vriendin, in een zelfgemaakte schoolkrant en ook als ik iets moest leren voor school, schreef ik alles op. En dat doe ik nog! Als ik iets belangrijks wil vast leggen doe ik dat met pen en papier. Er is eigenlijk niet zo veel veranderd dus.

Er ging iets in mij gloeien toen ik het boekje zag en ik wist dat ik het moest kopen. Ik vond het fán-tás-tisch en ben niet meer gestopt met schrijven. Ik hervond een oude liefde en schrijf nu weer elke dag!

Inmiddels heb ik de cursus Luisteren naar je pen© gevolgd, een schrijfgroepje opgericht en het genot van brieven schrijven opnieuw ontdekt: ik schrijf weer brieven met penvriendinnen. De aanblik van post op de mat.....

Eind april 2018 heb ik de gecertificeerde training bij Shodo afgerond om de cursus Luisteren naar je pen© zelf te kunnen geven. Met de Schrijven Mét avonden wil ik mijn kennis en plezier in het schrijven delen. Wil je privé aan de slag met een vraag of een thema, dan kan dat met behulp van Schrijfcoaching.

Ik hoop zo het schrijfvuur door te geven en mensen te inspireren op hun zoektocht naar inzicht.