Dat is het moment dat ik wil veranderen!


“Welk moment kies ik ervoor om me in te houden? Want dat is het moment dat ik wil veranderen. Dat is het moment dat anders mag.

Dat is het moment waarop er iets gebeurt en ik in de automatische piloot schiet. Dat ik niet doe wat ik zou willen."  Zodat ik uit het patroon kan stappen
"Aanpassen aan de ander. Wat is de reden? Waarom pas ik me aan? Dat is te vinden in dat ene moment. En dat moment mag ik onderzoeken.

Dat ene moment is het moment waarop ik onbewust doe wat ik doe. Ik kan dat moment nemen en het helemaal uitpluizen. Zien wat ik doe en waarom.

Zodat ik het de volgende keer anders kan doen. Zodat ik uit het patroon kan stappen.”


Het moment waar alle antwoorden in zitten
Dit schreef ik in mijn dagboek vorige week en dit was ook meteen het moment waarop ik wist waarover het moest gaan. Over precies dit moment.

Het moment waarop je ‘ergens inschiet’ of ‘overgenomen wordt’ of ‘even niet meer weet wat je doet’ is ook het moment waar alle antwoorden in zitten.

Dit moment mag onderzocht mag worden. Dit moment is het moment waar het altijd over gaat. Waar de groei zit, waar de verandering zit. En dit moment komt centraal te staan in mijn pilot.  


Bewustwording
Dat bewuste moment van alle kanten bekijken. Er creatief mee bezig zijn en erover schrijven. Zodat je op een creatieve manier kunt uiten wat er in je leeft. Zodat je kunt ervaren wat er in jou om aandacht vraagt. Zodat je je daar bewust van kunt worden.

Alle verandering begint namelijk met bewustwording. Je ergens bewust van zijn maakt dat je kunt kiezen. Maakt dat je het de volgende keer anders kunt doen. En maakt dat je het patroon kunt doorbreken.  Pilot

Doe jij ook mee met dit bijzondere traject van 4 maanden? Kijk hier voor meer informatie: www.mirandamolenaar.nl/aanbod/pilot