30 dagen Schrijf-Inspiratie

Zou het gewoon nog een keer kunnen? Ja, zou het? Ach wat! Ik ga het gewoon doen!

Terugkeer van het licht
December is de donkerste maand van het jaar. Met daarin de Kerstdagen als symbool voor de terugkeer van het licht. Met Oud & Nieuw knallen we het oude jaar de lucht in en vieren we het begin van een nieuw jaar. We reflecteren over dat wat in het nieuwe jaar anders kan of mag en hebben meestal heel veel goede voornemens.

Inspiratie
Zo zit ik te verzinnen. Na de geweldige inspiratie die ik ervan kreeg in juli. Zal ik nog een keer, of niet? En natuurlijk. Ik zal! Omdat het 30 dagen duurt om een nieuwe gewoonte aan te leren. Omdat veel mensen van schrijven houden. Omdat het zó leuk is als je het niet zelf hoeft te verzinnen (en ik kan het weten :-) ). Omdat je leert over jezelf. Omdat de decembermaand een bijzondere maand is. Daarom!

Doe je ook mee?
Voor een euro per dag (tis eigenlijk te gek toch….) krijg je weer, 30 dagen lang, elke dag, een schrijfopdracht. Via What`s App. Zo kan je er op jouw tijd mee aan de slag. Met alleen je pen en papier binnen handbereik. Doe je ook mee? Enne, de opdracht van 5 december krijg je van me kado, omdat de Sint dan jarig is.Hoe werkt het?
Je geeft je op via 06-44310593 door een appje te sturen met ‘30 dagen Schrijf-Inspiratie’. Je krijgt dan een bevestiging en een betaalverzoek. Na betaling hoef je niets meer te doen en ontvang je vanaf 1 december dagelijks een inspirerende schrijfopdracht.

Nog even alles op een rijtje:
Wat
: 30 dagen lang, elke dag, een inspirerende schrijfopdracht
Waar: Waar jij wilt, op jouw tijd, via What`s App
Wanneer: 1 t/m 31 december
Investering: 30 euro