De Tarot als ont-wikkelingsweg

Benieuwd wat tarot nou eigenlijk inhoudt? Benieuwd naar wat de tarot je te vertellen heeft? Naar wat je ermee kunt voor jezelf?

In 2019 gaan we weer 1 keer per maand de diepte in met de symboliek van de tarot.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de tarot! Als klein meisje liep ik al met de kaarten van Mme Lenormand in mijn zak. De afbeeldingen deden wat met me.

En in 2013 was het dan eindelijk zover! Het verdiepingsjaar van de opleiding Symbolische Psychologie zou gaan beginnen. Het Tarot jaar. Wat was ik benieuwd. Het heeft me toen gegrepen en niet meer los gelaten.

Ik heb daarna nog verschillende cursussen gevolgd (bij Jan Ton en Berthe van Soest) en heb daar vooral geleerd dat de tarot je de mogelijkheid geeft om tot inzicht te komen over jezelf en jezelf te ont-wikkelen. Vandaar dat ik nu ook heb gekozen voor een cursus die gaat over het werken met de kaarten voor jezelf en niet zozeer in een legging voor een ander.

De cursus is geschikt voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken en wil leren over zichzelf. Je hoeft niets van de tarot te weten.

Ervaringen van deelnemers aan de cursus:
" Tijdens de cursus leer je de kaarten kennen en ermee te werken. Je krijgt meer bewustwording met hoe je op dit moment in het leven staat, je krijgt inzicht in je processen. De manier waarop Miranda lesgeeft is duidelijk, boeiend en speels. Ze leert je de kaarten ‘lezen’ vanuit je eigen interpretatie en gevoel. Dat maakt het leuk, verhelderend en een uitdaging om ermee te werken."

"De tarot geeft inzicht in je innerlijke processen."

"Mijn ervaring is dat ik door de tarot mijzelf weer terug heb gevonden, je komt tot een diepere laag van jezelf. Als je het toelaat kan je echt tot hele mooie inzichten komen en leer je van de kaarten, de uitleg en vooral van elkaar."


Wanneer : Dinsdagavond 8 jan, 12 feb, 5 mrt, 2 apr, 14 mei, 4 juni, 10 sept, 8 okt, 5 nov en 10 dec van 19:30 tot 21:30

Waar: Edelstenen winkel De Verrijking (Maassluis)

Investering : 195 euro voor de hele reeks (incl thee, koffie en iets lekkers)

Inschrijven : Stuur een mailtje ovv 'Tarot Cursus' naar info@mirandamolenaar.nl