Rust in Jezelf

Wat hebben we het allemaal druk.
Te druk!
Heb jij ook behoefte aan rust?
Doe dan mee met deze online cursus.


Op zoek naar rust
Je hoort tegenwoordig niet anders dan dat iedereen druk is. We zijn met z`n allen op zoek naar rust en die behoefte aan rust wordt steeds duidelijker. We gaan handwerken, doen aan yoga of mediteren elke dag. Alles om maar iets van rust te vinden. In ons vaak hectische leven.

Op welke manier voel jij je beperkt door de drukte? Wat houd je tegen om de rust te zoeken en je rust te nemen? Welke overtuigingen heb je rond rust?

Je gaat in deze 3 weken op zoek naar de Rust in Jezelf. Want dan kun je zelf bepalen wat je doet en wanneer. Dan heb je niets meer van buitenaf nodig. Dan heb je innerlijke rust gevonden.


Hoe ga je dat doen?
Ik plaats gedurende 3 weken op vaste dagen oefeningen, (schrijf)opdrachten, quotes en inspiratie in een besloten Facebookgroep. In die groep heb je contact met de andere deelnemers en staat het je vrij je ervaringen en schrijfsels te delen. Ik ben dagelijks in de groep te vinden voor het beantwoorden van vragen.

Reacties van deelnemers:
"Er is een rust over me gekomen, daar ben ik heel blij om."


"Als ik dan zo heerlijk bezig ben kan ik me afsluiten van alle prikkels en vind ik de rust in mezelf."

"Het was prachtig. Dank je wel."

"Het is heel verhelderend om op papier te zetten wat je diep van binnen natuurlijk wel weet. Nu is het duidelijk voor mij waar ik naartoe wil..."

"Ik wist niet precies wat me te wachten stond toen ik aan deze cursus begon. Ik ben niet zo'n schrijver. Mijn gevoelens opschrijven.... ? Leek me niets voor mij. Maar ik vond het heel bijzonder wat er gebeurde tijdens die weken. Het samenvatten van de soms warrige tekst. Ik was er best verrast door. En het werkt door gedurende de rest van de dagen."


Waar: Gewoon lekker thuis
Wanneer:
Aanmelden: info@mirandamolenaar.nl
Investering: 30 euro