Dat is het moment dat ik wil veranderen!

Welk moment kies ik ervoor om me in te houden? Want dat is het moment dat ik wil veranderen. Dat is het moment dat anders mag. Dat is het moment waarop er iets gebeurt en ik in de automatische piloot schiet. Dat ik niet doe wat ik zou willen.  

Lees meer

En toen lag ik in het ziekenhuis!

Oh jee ik mis wat onder mijn voet. Het voelt heel naar. Mijn man komt de gang in nadat hij mij heeft horen roepen. Ik sta met mijn platte voet op de grond nadat ik de laatste trede van de trap heb gemist.

Lees meer

Wat gebeurt er aan de hemel? Deel 3

Dat wat aan de hemel gebeurt, kun je rondom horoscopen zetten om te kijken wat er geraakt wordt. In de mundane astrologie zet je de planeten dan om de horoscoop van landen.

Lees meer

Wat gebeurt er aan de hemel? Deel 2

Zoals ik afgelopen week vertelde, staan er op dit moment vier planeten in Steenbok. En die planeten lopen allemaal (langzaam) verder en gaan elkaar binnenkort raken.

Lees meer

Wat gebeurt er aan de hemel?

Deze vraag wordt mij veel gesteld.
En hij houdt mij ook bezig.

Lees meer

Liefde is.....

Als je in aanraking komt met de psychologie van Jung wordt alles anders. Ook de liefde.

Lees meer

Creatief Schrijven: 3 oefeningen voor meer rust

Wat heeft iedereen het druk tegenwoordig! Jij ook? Heb jij het ook druk en heb je het idee achter alles aan te rennen? Met de onderstaande oefeningen ga je onderzoeken waarom dat zo is.

Lees meer

"Alles heeft geleid naar deze fase", zegt ze

Precies als de kerkklok luidt, gaat de bel. Alsof ze op de hoek heeft staan wachten. Janna komt binnen. ‘Heel nieuwsgierig’, zegt ze. Ja, dat ben ik ook. Ik denk even terug aan de voorbereidingen van de afgelopen week.

Lees meer

Zonder elkaar zijn ze nergens

Ik zie ze ineens voor me. De Keizer en De Keizerin uit de tarot. Ik lig op de mat. Een yogales over yin en yang. Marleen legt tijdens de oefeningen het verschil uit én dat ze niet zonder elkaar kunnen. Middenin de les zit als overgang een korte visualisatie. En het beeld van het paar plopt spontaan in me op.

Lees meer

Met een glimlach om mijn mond rijd ik naar huis

Ronald leest zijn tekst voor met een stem waar verbazing in doorklinkt. Om die verbazing te onderstrepen zeg ik lachend: ‘En dat schrijf je zomaar op!’ ‘Ja’, zegt hij voorzichtig,’ik ben er beduusd van!’

Lees meer