Zo boven, zo beneden

Astrologie is de studie van de planeten aan de hemel in verhouding tot de gebeurtenissen op aarde. Hier komt ook de term 'zo boven, zo beneden' vandaan. Astrologie is al heel oud en gaat over het verbinden van systemen, waarbij astrologie de planeten als symbool neemt voor iets anders, voor een ander 'systeem'. Het is dus eigenlijk een symbolentaal.

Bij de psychologische astrologie, die ik beoefen, staan de planeten symbool voor delen van de psyche. Psychologisch noemen we dat archetypen. De planeet Mars bijvoorbeeld staat (onder andere) voor onze daadkracht. Hij geeft aan waar we onze energie voor willen gebruiken en hoe we onze grenzen aangeven. De planeet Venus staat (onder andere) symbool voor het relateren met de mensen om je heen. Wat zoek je in een (liefdes)relatie en hoe relateer jij zelf?

De planeten geven aan hoe de drijfveren in jou(w psyche) geneigd zijn uit te werken. Astrologie gaat daarbij uit van spiegeling. De planeten spiegelen bepaalde psychische processen, ze veroorzaken ze niet.


Aanbod

Business-Check (149 euro*): 1 uur skype

Je bent net begonnen met het opzetten van je eigen onderneming, maar het gaat niet zoals je bedacht had. Er komen geen klanten, de PR werkt niet of je had het je gewoon anders voorgesteld. Dan kan het zijn dat je je energie verkeerd gebruikt. Dat je duwt en trekt terwijl je mag leunen of juist omgekeerd. Vanuit astrologisch oogpunt is er namelijk een 'goede' tijd voor alles. Voor als je wilt weten op welke manier je je energie het beste in kunt zetten voor je bedrijf.


Kinderhoroscoop 2 tot 12 jaar (199 euro*): 1,5 uur persoonlijk

Een geboortehoroscoop voor kinderen maken is een delicate zaak, waar ik dan ook zeer zorgvuldig mee omga. Ik maak sowieso geen horoscopen voor kinderen jonger dan 2 jaar. Omdat je als ouder zelf de kans moet krijgen om je kind te ontdekken. Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen. Ik geef aan waar jouw kind behoefte aan heeft en waar het gevoelig voor is, zodat je daarop kunt inspelen en je je kind kunt ondersteunen op zijn of haar levensweg.

Astro-Tarot (199 euro*): 2 uur persoonlijk

Soms is het probleem overduidelijk en weet je precies waar het om gaat. Een duiding van dat thema uit je geboortehoroscoop kan dan helpen om er een ander licht op te laten schijnen. Daarna doen we een tarotlegging om te zien of er vanuit de associaties en gevoelens op de beelden een andere manier van kijken naar het probleem kan ontstaan.


Astrologische Analyse (299 euro*): 2 uur persoonlijk

Het moment waarop je een astroloog bezoekt, is vaak een periode in je leven waarop er van alles aan de hand is. Daarom is het fijn om te weten wat er NU speelt en hoe je daarmee om kunt gaan. Ik analyseer de thema`s die aangeraakt worden in je geboortehoroscoop én ik kijk naar de komende 12 maanden. Zodat je begrijpt wat er van je gevraagd wordt qua ontwikkeling en daardoor bewust kunt meebewegen.

Ont-wikkel-traject (450 euro*): 3 persoonlijke consulten

Zit je in een lastige periode waar je moeilijk uit komt? Soms helpt het om er op verschillende manieren naar te kijken. We kijken in 3 consulten wat er aan de hand is en wat er staat te springen om ont-wikkeld te worden. Dit doen we aan de hand van een Astrologische Analyse, Tarot en Droomwerk.


* Inclusief al het voorbereidende werk en het achteraf toesturen van de opnames

Bij afzegging van een afspraak minder dan 48 uur voor de afgesproken datum en tijd, breng ik (een deel van) de kosten in rekening. Verzetten van een afspraak, om welke reden dan ook, kan uiteraard altijd!