Schrijvend door de Seizoenen: 175 euro per seizoen*

Wil jij op een zachte manier met leuke, inspirerende schrijf opdrachten werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit écht iets voor jou!


Dit waardevolle aanbod is ontstaan vanuit een behoefte van mezelf. Zoals eigenlijk alles wat je op mijn website vindt. Ik had zin in iets nieuws. In nieuwe, inspirerende schrijfopdrachten.


Schrijvend door de Seizoenen


Schrijven staat voor mij gelijk aan ontwikkeling. Schrijven is mezelf van binnenuit onderzoeken. Mijn interne dialogen, met bijbehorende overtuigingen en patronen, bloot leggen. Zodat ik zicht krijg op hoe het anders kan. Zodat ik kan kiezen in plaats van de dingen automatisch te doen.Op een hele zachte manier ont-dek ik zo mijn innerlijke roerselen, want met schrijven kun je nooit 'te ver' gaan. Het onbewuste weet precies wanneer er genoeg omhoog is gekomen.
Omdat de dierenriemtekens algemeen menselijke thema`s symboliseren (zoals zelfzorg, ontwikkeling, zelfvertrouwen en (zelf)kritiek) is het heel fijn en inzichtelijk om daarover te schrijven.


Over de afgelopen seizoenen kreeg ik mooie reviews terug:

- Heel erg fijn om op deze manier aan mijn eigen ontwikkeling te kunnen werken. De schrijf opdrachten zijn waardevol om te doen. Geven inzicht en je pelt steeds weer een laagje af zo voelt het. Vind het een hele leuke manier van door de seizoenen en dierenriemtekens gaan en daarbij jezelf ontdekken. Raad het iedereen aan om mee te reizen!

- Helder, eenvoudig, krachtig. Je weet op een (ogenschijnlijke) eenvoudige manier steeds een laagje dieper te gaan. Ik vind het ook fijn dat je alles als uitnodigingen aanbied. Geen moeten, maar mogen. De variatie maakt het leuk en speels en.... Hierdoor ook uitdagend!! Wat voor mij persoonlijk belangrijk is anders verlies ik mijn interesse. De schrijfopdrachten zijn allemaal los te doen, maar de diepgang die je aanbied om weer een laag dieper te gaan is erg fijn.

- Door in de thema’s te duiken, kom ik verder doordat dit de mogelijkheid biedt om bepaalde vlakken opnieuw te bekijken. Inmiddels weet ik dat deze verdieping mijn blik verruimt.

- Een schatkamer van zelfreflectie binnen de streken van mijn penseel, de lijnen van mijn potlood en de woorden op papier.

- Leuke opdrachten, zo leuk om het schrijven weer op te pakken. Het schrijven komt als het ware uit mijn pen, alsof ik daar niet helemaal bewust bij ben.

- Ik ben meer in mijn lijf gezakt. Durf meer te voelen in mijn buik. Ik geef mijzelf meer aandacht. Ik geef mijzelf meer ruimte. Op mijn werk neem ik meer de leiding. Mijn intuïtie en helend vermogen is sterker geworden. De regels meer aan het los laten.

- Meegenomen worden door het seizoen aan de hand van de dierenriem tekens heeft mij niet alleen schatten van zelfreflectie gegeven. Maar ook inzicht in mijn creatieve talent. De combinatie van natuur, schrijven, de dierenriemtekens, creativiteit in de vorm van tekenen. Het is een feestje voor mijn ziel.

- Mijn hart maakt huppeltjes, tussen de pijnlijke stukken door. Schrijven door de seizoenen voelt als anker, een eiland waar ik altijd aan kan meren. Waar ik mijn eigen wijsheid en inzicht vind middels het kompas dat 'Schrijven door de seizoenen' heet!


Schrijf je mee?
WINTER: start op 21 december om 19:00 met een gezamenlijk online SchrijfMoment

Schrijven over jouw innerlijke natuur aan de hand van de veranderende uiterlijke natuur tijdens de wisselende seizoenen.

De WINTER start op de avond van de 21-ste december met een online moment van 19:00 tot 21:00 waarbij we gezamenlijk, met inspirerende (en creatieve) schrijfoefeningen, de winter verwelkomen én de thema`s van het teken Steenbok ontdekken.

Ook doen we een (klein) ritueel om de energie tastbaar te maken en mee te nemen tijdens de maand.
De andere online momenten zijn dichtbij het tijdstip dat de Zon van teken wisselt, zodat je die veranderende energie goed kunt waarnemen:

19 januari 2023 van 19:00 tot 20:30 (reflectie en thema`s Waterman)
18 februari 2023 tijd volgt (reflectie en thema`s Vissen)
19 maart 2023 van 19:30 tot 20:30 (reflectie en afronding)

Lukt het je een keer niet om online aanwezig te zijn? Geen probleem, ik neem het SchrijfMoment op, zodat je de oefeningen achteraf zelfstandig kunt doen.

Er is per seizoen plek voor 10 deelnemers zodat ik de online sessies klein en veilig kan houden.
Wat houdt het praktisch in?
* elke maand, als de Zon een nieuw teken in gaat, is er een gezamenlijk online moment waarbij we schrijfoefeningen doen die raken aan de thema`s van dat teken
* een ritueel om de energie van het teken de maand mee in te nemen
* in de weken daarop mail ik (creatieve) vervolg suggesties op die eerste schrijfopdrachten, zodat je daarin je eigen manier kunt vinden
* elke maand is er een uitnodiging om de natuur in te gaan aan de hand van een opdracht om te spiegelen aan je innerlijke natuur
* bij elk teken hoort een lichaamsdeel en ook daar zal ik aandacht aan besteden
* je ontvangt de specifieke informatie over het teken, de natuuropdracht en de suggesties voor de schrijfoefeningen per mail
* aan het eind van elk teken is er een gezamenlijke online reflectie waarbij ik een inspirerende, creatieve schrijfvorm inzet voor verdieping en inzicht


Kortom, een seizoen vol inspiratie en persoonlijke ontwikkeling!

Schrijf je mee?
Wat krijg je ervoor terug?
* begrip voor jezelf
* waardevolle momenten met en voor jezelf
* inzicht in patronen, overtuigingen en handelingen
* waardoor er een versnelde persoonlijke ontwikkeling ontstaat
* waardoor je inziet hoe deze thema`s bij jou uitwerken en je steeds meer zicht op jeZelf krijgt
* 325 euro bij inschrijving voor 2 seizoenen tegelijk
* 475 euro bij inschrijving voor 3 seizoenen tegelijk
* 600 euro bij inschrijving voor een heel jaar tegelijkVoel jij meteen een dikke JA, meld je dan hieronder aan. Dan neem ik contact met je op.


Aanmelden 'Schrijvend door de Seizoenen' WINTER