Wil jij op de hoogte gehouden worden als er een nieuw blog verschijnt?

"Alles heeft geleid naar deze fase", zegt ze

Precies als de kerkklok luidt, gaat de bel. Alsof ze op de hoek heeft staan wachten. Janna komt binnen. ‘Heel nieuwsgierig’, zegt ze. Ja, dat ben ik ook. Ik denk even terug aan de voorbereidingen van de afgelopen week.


Langzaam komt het verhaal omhoog
Alles uitprinten, highlighten, uitzoeken en op het ‘goede’ formulier zetten. Langzaam komt het verhaal omhoog uit de brij der gegevens. Het verhaal van Janna. Janna heeft zich veel aangepast in haar leven, maar maakt de laatste tijd flinke stappen, al ziet ze dat zelf niet altijd zo. Ik zie haar groeien en verheug me erop om met haar de ontwikkelingen voor de komende 12 maanden door te nemen.

Het nieuwe groen dat nét boven de grond komt
Als we aan de jaarprognose beginnen, vertel ik haar eerst over de grootste cyclus in het leven. De dans van de zon en de maan. Een cyclus van 28 tot 29 jaar. En de fase waarin ze zit in de cyclus geeft aan in welk deel van haar leven ze zit. Is ze iets aan het opbouwen of is ze juist aan het afbouwen? Janna is iets aan het opbouwen! De fase waarin ze zit kun je vergelijken met het nieuwe groen dat nét boven de grond komt. De omgeving ziet dus wat ze aan het doen is, wat ze aan het ontwikkelen is, maar het is nog kwetsbaar en ze heeft nog wat steun nodig. Ze herkent het volkomen!

Een familiethema
Mijn blijdschap had niet groter kunnen zijn, als ik haar over de volgende grote fase vertel. De planeet Mars gaat een belangrijke rol in haar leven spelen. Ze krijgt de kans om deze planeet te onderzoeken en te ontwikkelen. Mars gaat over assertiviteit en energie. Over hoe je voor jezelf opkomt en hoe je je grenzen aangeeft. En dát is wat ze nodig heeft. Ik gun het haar om daarmee aan de slag te gaan. Het is in haar horoscoop een familiethema en daardoor zal ze hele nieuwe kanten van zichzelf gaan ontdekken. Niet altijd persé leuk, maar wel nodig en fijn voor haar. Ze gaat helemaal stralen als ik het benoem. “Daar ben ik zó aan toe!”

Kippenvelmomentjes
I
k geniet tijdens het hele consult omdat ze steeds meer gaat stralen. Ik zie haar ogen twinkelen. Janna ziet het komend jaar positief tegemoet. Ze weet ook dat het niet vanzelf gaat, maar daar is ze klaar voor. “Alles heeft geleid naar deze fase”, zegt ze. En zo is dat! Ik zie het steeds tijdens consulten. Mensen zijn van binnen uit ergens aan toe en dán gebeurt het. Dán komt de magie die zorgt dat ze ervoor gaan. Kippenvelmomentjes!

Ze ‘huppelt’ naar haar auto
Als we het hele jaar hebben doorgenomen, nemen we afscheid. Ik geef haar mee dat ze altijd contact met me op mag nemen als ze vragen heeft. Het is een hoop informatie. Hoewel ik het opneem en nastuur, hoor ik regelmatig dat het fijn is om nog even persoonlijk contact te hebben als je ergens midden in zit. Ze ‘huppelt’ naar haar auto. Wat mooi dat ik dit kan en mag doen. Dat er mensen zijn die mij een inkijkje in hun leven geven en me dat toe vertrouwen. Ik hou van dit soort consulten :-)

De ervaring van Janna
“Voor mij was dit consult precies wat ik had gehoopt. Een feest der herkenning. Miranda heeft mij zoveel duidelijk gemaakt over wat er speelt in mijn leven. Aan de hand van de gegevens die zij had kon zij mij vertellen wat het grote thema is in mijn leven. Ze nam mijn twijfels over mijzelf weg. Waarom ik ben zoals ik ben. Ze schetste mijn achtergrond vanuit mijn jeugd, een familiethema en ook de rode draad in mijn volwassen leven. Alles klopte! Haar warme persoonlijkheid, haar echte interesse in de mens, haar psychologisch inzicht en haar astrologische kennis maakten dit consult tot een feestje. Ik weet nu waarom ik het gevoel heb dat mijn leven stagneert, maar zie nu ook in dat er toch al een en ander aan het veranderen is. Ik kan het iedereen aanraden. Dit consult gaf mij zoveel duidelijkheid en bevestiging. Ik ga volgend jaar zeker weer!”

04-05-2022