Beelden beroeren de ziel

Al sinds ik een klein meisje was, ben ik gefascineerd door de sterrenbeelden, sprookjes, dromen en hun betekenis. Maar mijn grootste fascinatie ging uit naar de tarotkaarten. Elke keer als ik een boekwinkel instapte kon ik daar úren doorbrengen. En nog! Inmiddels heb ik dan ook al een aardige verzameling (tarot)kaarten opgebouwd.

Door het volgen van verschillende opleidingen en het werken met tarot, heb ik ervaren dat ik gevoelig ben voor beelden en symbolen, voor wat ze 'betekenen' en voor hoe ze ons kunnen steunen in het herstellen van de balans in de psyche en dat het me daarom zo fascineert.

Ondanks dat veel mensen dat denken, kun je met de tarot niet 'voorspellen'. De toekomst bestaat immers nog niet?! De toekomst maak je vandaag. Als je vandaag je gedrag verandert, heb je immers een andere toekomst. De tarot zie ik daarom als een spiegel. Een spiegel van alles wat er nu, op dit moment, in jou leeft. De kaarten laten mij jouw binnenwereld zien en ik ga, samen met jou, de beelden vertalen naar de wereld van het dagelijks leven.


Aanbod

Tarotlegging (17 euro): via de mail

Digitaal is het tegenwoordig helemaal! Snel contact of een antwoord. Helaas werkt dat met tarot niet zo. Maar een digitaal consult kan wel. Ik duid aan de hand van je geboortedatum je Geboortekaart én de Jaarkaart van dit moment.

Tarotlegging (17 euro): via de mail

Digitaal is het tegenwoordig helemaal! Snel contact of een antwoord. Helaas werkt dat met tarot niet zo. Maar een digitaal consult kan wel. Heb je een specifieke vraag of een thema waar je meer over wilt weten, dan ga ik voor je aan de slag. Aan de hand van dat thema of die vraag bepaal ik de legging die ik ga doen.

Tarotlegging (30 euro): via de mail

Digitaal is het tegenwoordig helemaal! Snel contact of een antwoord. Helaas werkt dat met tarot niet zo. Maar een digitaal consult kan wel. Ik stuur je de duiding van je Geboortekaart met de Jaarkaart van dit moment en daarna doe ik een legging over een specifieke vraag of een thema waar je meer over wilt weten.

Tarotlegging (27 euro): 1 uur persoonlijk

Ik reken bij het persoonlijke consult vantevoren je geboortekaart(en) en jaarkaart uit, dat geeft vaak al heel wat inzicht. Hierna doen we nog een legging over een thema of een specifieke vraag. Aan de hand van het thema of de vraag bepaal ik de legging die we gaan doen. Soms is dat een figuur waar ik meerdere kaarten voor nodig heb, soms trekken we 1 kaart en kijken we wat er verder gebeurt.

Astro-Tarot (107 euro): 2 uur persoonlijk

Soms is het probleem overduidelijk en weet je precies waar het om gaat. Een duiding van dat thema uit je geboortehoroscoop kan dan helpen om er een ander licht op te laten schijnen. Daarna doen we een tarotlegging om te kijken of er vanuit de beelden op de kaarten een andere manier van omgaan met het probleem kan ontstaan.  

Ont-wikkel-traject (295 euro): 4 consulten persoonlijk

Zit je in een lastige periode waar je moeilijk uit komt? Soms helpt het om er op verschillende manieren naar te kijken. We gaan in 4 consulten kijken wat er aan de hand is en wat er staat te springen om ont-wikkeld te worden. Dit doen we aan de hand van een geboortehoroscoop, een jaarprognose, tarot en droomwerk.

Tarot op een feest/verjaardag (50 euro per uur excl reiskosten): consulten van 10-15 min.

Wat vinden mensen dat leuk op een feest of partijtje, even een 'kaartje leggen'. Ze zijn vaak erg verbaasd als ze binnen komen en weten niet zo goed wat ze ervan vinden, maar aan het eind van het feest is iedereen langs geweest. Korte duidingen, niet te diepgaand (het blijft immers een feestje), maar wel to-the-point!

Bij afzegging van een afspraak minder dan 48 uur voor de afgesproken datum en tijd, breng ik (een deel van) de kosten in rekening. Verzetten van een afspraak, om welke reden dan ook, kan uiteraard altijd!