Dromen zijn een fluistering van het onbewuste

Veel mensen zeggen dat dromen bedrog zijn. Ik weet inmiddels wel beter! Al vanaf 2012 werk ik intensief met mijn dromen en ik kan je zeggen, ik heb er heel veel aan (gehad).

Maar als dromen geen bedrog zijn, wat zijn ze dan wel?
Dromen zijn aanwijzingen vanuit het onbewuste: zit je op de goede weg, zijn er dingen die anders moeten? Als je je dromen op gaat schrijven, zul je zien dat er patronen zijn.

Sommige dromen zijn een waarschuwing dat het anders moet, waar anderen een aanwijzing zijn dat het goed gaat. In een droom kan ook van alles. Vaak gedraag je je heel anders dan in het echte leven of kun je aan het gedrag in de droom juist zien dat oud gedrag los gelaten mag worden.

Je kunt uiteraard ook aan het werk met je dromen, het heet niet voor niets droomWERK. Je kunt bij bewustzijn terug gaan in de droom om de omgeving beter te bekijken of je kunt iets uit de droom tekenen en dan kijken wat de tekening je zegt. Mogelijkheden te over.

Door het werken met dromen leer je om bepaalde situaties op een andere manier tegemoet te treden, te luisteren naar het onbewuste en daardoor onbewust gedrag bewust te maken. Prachtig!


Aanbod

Droomwerk (35 euro): mailcoachtraject

Heb je een (nare) droom gehad waar je naar wilt kijken, of blijft die ene rare droom maar in je hoofd zitten? In een mailcoachtraject gaan we kijken wat jouw droom je wil vertellen.


Droomwerk (45 euro): 1 uur persoonlijk

Heb je een (nare) droom gehad waar je naar wilt kijken, of blijft die ene rare droom maar in je hoofd zitten? In een persoonlijk gesprek gaan we kijken wat jouw droom je wil vertellen.


Ont-wikkel-traject (379 euro): 4 persoonlijke consulten

Zit je in een lastige periode waar je moeilijk uit komt? Soms helpt het om er op verschillende manieren naar te kijken. We gaan in 4 consulten kijken wat er staat te springen om ont-wikkeld te worden. Dit doen we aan de hand van een geboortehoroscoop, een jaarprognose, tarot en droomwerk.

      

Bij afzegging van een afspraak minder dan 48 uur voor de afgesproken datum en tijd, breng ik (een deel van) de kosten in rekening. Verzetten van een afspraak, om welke reden dan ook, kan uiteraard altijd!