Zo boven, zo beneden

Iedereen heeft wel eens gehoord van de sterrenbeelden, maar wat is nu eigenlijk astrologie ?

Astrologie is de studie van de planeten aan de hemel in verhouding tot de gebeurtenissen op aarde. Hier komt ook de term 'zo boven, zo beneden' vandaan. Astrologie is al heel oud en gaat over het verbinden van systemen, waarbij astrologie de planeten als symbool neemt voor iets anders, voor een ander 'systeem'. Het is dus eigenlijk een symbolentaal. Je hebt bv de medische astrologie, waarbij de planeten symbool staan voor de verschillende lichaamsdelen, organen en aandoeningen. Je hebt de mundane astrologie, waarbij de planeten symbool staan voor onderdelen van een land. Venus gaat dan bv over de staatskas en de Maan geeft het volk aan.

En dan heb je de psychologische astrologie, die ik beoefen, waarbij de planeten symbool staan voor delen van de psyche, voor de archetypen. De planeet Mars bv staat oa voor onze daadkracht. Hij geeft aan waar we onze energie voor willen gebruiken en hoe we nee zeggen. De planeet Venus staat oa symbool voor het relateren met de mensen om je heen. Wat zoek je in een (liefdes)relatie en wat versta je onder 'houden van'?

De planeten geven aan, door ze te verbinden met de tekens en de huizen in de horoscoop, hoe die drijfveren in jou(w psyche) geneigd zijn uit te werken. Astrologie gaat daarbij uit van spiegeling. De planeten spiegelen bepaalde psychische processen, ze veroorzaken ze dus niet.

Aanbod

Astro Avond (49 euro pp): dagdeel persoonlijk

Zoek je een leuke invulling voor een ochtend, middag of avond (met vriendinnen)? Op zoek naar informatie over astrologie en ook benieuwd naar je eigen horoscoop? Dan is een Astro Avond iets voor jou! Samen met anderen ontdekken wat astrologie nu precies is en dan ook nog iets over jezelf te weten komen. Dat wordt een leuke en interessante avond! Als er genoeg aanmeldingen zijn, organiseer ik zelf een avond en op verzoek kom ik ook naar jou en je vrienden(innen) toe. Bel of mail me voor de mogelijkheden.


Business-Check (99 euro): 1/2 uur telefonisch/skype

Stel, je bent net begonnen met het opzetten van een bedrijfje, maar het gaat niet zoals je bedacht had. Er komen geen klanten, de PR werkt niet of je had het je gewoon anders voorgesteld. Dan kan het zijn dat je je energie verkeerd gebruikt. Dat je duwt en trekt terwijl je mag leunen of juist omgekeerd. Vanuit astrologisch oogpunt is er namelijk een 'goede' tijd voor alles. Voor als je wilt weten op welke manier je je energie in kunt zetten voor je bedrijf!


Jaarprognose (119 euro): 1 uur persoonlijk

Een jaarprognose is geen voorspelling. Het is een prognose aan de hand van secure berekeningen in samenspraak met jouw verhaal op dit moment. Pas dan kan er een prognose gemaakt worden die de tendensen aangeeft voor de komende 12 maanden. Zit je in zwaar weer (in je relatie), sta je voor een keuze of heb je een conflict op je werk en wil je weten hoe het afloopt? Boek een jaarprognose!

Astro-Tarot (149 euro): 2 uur persoonlijk

Soms is het probleem overduidelijk en weet je precies waar het om gaat. Een duiding van dat thema uit je geboortehoroscoop kan dan helpen om er een ander licht op te laten schijnen. Daarna doen we een tarotlegging om te kijken of er vanuit de associaties en gevoelens op de beelden een andere manier van omgaan met het probleem kan ontstaan.

Kinderhoroscoop tot 12 jaar (129 euro): 1,5 uur persoonlijk

Een geboortehoroscoop voor kinderen maken, is een delicate zaak, waar ik dan ook zeer zorgvuldig mee omga. Ik maak sowieso geen horoscopen voor kinderen jonger dan 2 jaar. Dit is omdat de ouders zelf de kans moeten krijgen om hun kindje te ontdekken. Daarna bent u van harte welkom voor een duiding van de horoscoop van uw kind. Ik doe geen toekomst voorspellingen, maar ik zal voornamelijk aangeven waar uw kind behoefte aan heeft en waar het gevoelig voor is, zodat u daarop in kan spelen.

Geboortehoroscoop (199 euro): 2 uur persoonlijk

Een geboortehoroscoop maak je met de gegevens van de geboorte. Uit de geboortehorocoop kun je archetypische - of oerpatronen halen, patronen die zorgen dat je reageert hoe je reageert. Een karakteranalyse noemen we dat. Vaak is deze behoefte er júíst als er van alles speelt. Ik kijk daarom ook naar de geboortehoroscoop vanuit wat er nú speelt. Want dat raakt.

Ont-wikkel-traject (379 euro): 4 persoonlijke consulten

Zit je in een lastige periode waar je moeilijk uit komt? Soms helpt het om er op verschillende manieren naar te kijken. We gaan in 4 consulten kijken wat er aan de hand is en wat er staat te springen om ont-wikkeld te worden. Dit doen we aan de hand van een geboortehoroscoop, een jaarprognose, tarot en droomwerk.

Moeder-kind-relatie (449 euro): 3 consulten persoonlijk

De moeder-kind relatie is een hele bijzondere, vandaar dat ik ook graag naar deze relatie kijk. Is er (vaak) conflict tussen jullie of loopt het stroef en wil je dat daar verandering in komt? In deze consulten kijk ik naar de horoscopen van moeder, kind en de dynamiek tussen beiden.

Astrologie op een feest/verjaardag (50 euro per uur excl reiskosten): consulten van 10-15 min.

Wat vinden mensen dat leuk op een feest of partijtje, even een kleine inzage in hun karakter. Ze zijn vaak erg verbaasd als ze binnen komen en weten niet zo goed wat ze ervan vinden, maar aan het eind van het feest is iedereen langs geweest. Korte duidingen, niet te diepgaand (het blijft immers een feestje), maar wel to-the-point!

Bij afzegging van een afspraak minder dan 48 uur voor de afgesproken datum en tijd, breng ik (een deel van) de kosten in rekening. Verzetten van een afspraak, om welke reden dan ook, kan uiteraard altijd!