Samen schrijven raakt!

Schrijven Mét. Omdat dat net dat beetje extra geeft. Omdat ik ervan hou om te combineren. Omdat het samen nóg fijner wordt. We schrijven op deze avonden aan de hand van een gedicht, een verhaal, een sprookje, een foto, een (tarot)kaart of een afbeelding. Schrijven Mét dus.

`Maar wat ga ik dan doen?` vraag je je misschien af. Aan de hand van de opdrachten die ik heb voorbereid, ga je intuïtief (ofwel vanuit je gevoel, zonder er eerst over na te denken) schrijven wat er in je opkomt. Het is een heerlijke manier om op onderzoek te gaan naar wat jou beweegt én tegelijkertijd een prachtige manier om rust te ervaren en ruimte te scheppen

Investering: 17,50 euro - inclusief thee, koffie en iets lekkers
Tijd: 19:15 - 21:15 (inloop vanaf 19:00)
Adres: Witte Kerkje, Constantijn Huygensstraat 1, Maassluis

Aanmelden mag, maar hoeft niet, je kunt gewoon binnen lopen.

  • Neem zelf pen en papier mee
  • Graag contant (en gepast) betalen


Je kunt op 30 oktober weer meeschrijven. Zie ik je dan?
Schrijven Mét: Je lichaam.
Je lijf weet precies wat er aan de hand is en wat het nodig heeft. Vanuit mijn werk als verpleegkundige zie ik dit dagelijks. Heb je last van hoofdpijn, je schouders, je maag of een andere klacht waar je graag meer inzicht in wilt? Op deze avond kun je onderzoeken wat je lichaam je te vertellen heeft aan de hand van inspirerende schrijfopdrachten.


27 november: Schrijven Mét: Karin Ridder.
Zij gaat je 'het gele bal gevoel' laten ervaren. Waarna je aan de slag gaat met inspirerende schrijfopdrachten. Een avond die je écht niet wilt missen!


22 december: Schrijven Mét: Een special omdat het bijna Kerst is. Aan de slag met het thema 'licht en donker'.


In het nieuwe jaar kun je Schrijven Mét op elke tweede woensdag van de maand!


Is Maassluis niet in de buurt of komt de dag je niet uit? Kijk dan hier voor opties door het hele land.