Samen schrijven raakt!

Schrijven Mét. Omdat dat net dat beetje extra geeft. Omdat ik ervan hou om te combineren. Omdat het samen nóg fijner wordt. We schrijven op deze avonden aan de hand van een gedicht, een verhaal, een sprookje, een foto, een activiteit of een afbeelding. Schrijven Mét dus.

`Maar wat ga ik dan doen?` vraag je je misschien af. Aan de hand van de opdrachten die ik heb voorbereid, ga je intuïtief (ofwel vanuit je gevoel, zonder er eerst over na te denken) schrijven wat er in je opkomt. Het is een heerlijke manier om op onderzoek te gaan naar wat jou beweegt én tegelijkertijd een prachtige manier om rust te ervaren en ruimte te scheppen

Investering: 20 euro - inclusief thee, koffie en iets lekkers
Tijd: 19:15 - 21:30 (inloop vanaf 19:00)
Adres: Witte Kerkje, Constantijn Huygensstraat 1, Maassluis
Aanmelden: info@mirandamolenaar.nl of 06-44310593

  • Neem zelf pen en papier mee
  • Graag contant (en gepast) betalen


Je kunt op 12 februari weer meeschrijven. Zie ik je dan?

12 februari: Schrijven Mèt: Leontine van massagepraktijk OntMoet Jezelf.
Deze avond gaat over klanken en hoe je die ervaart. Je ondergaat een ware klankbeleving. Leontine neemt je met haar klankschalen mee op de energie van de klank. Kom jij ook ervaren?


Leontine stelt zich voor:

Mijn naam is Leontine Kloppenburg en ik ben uitgenodigd door Miranda om samen een workshop
Schrijven met te verzorgen. Ik volgde een schrijfcursus bij Miranda en de opdracht was: neem een dierbaar voorwerp mee. Had ik eigenlijk wel dierbare voorwerpen? Het werd mijn koshi, een windgong, die een prachtige, sprankelende klank geeft, waar ik zelf heel blij en ontspannen van word.
De medecursisten hebben de klank en het effect van de koshi ervaren en gevoeld. Ze vonden het heerlijk. Of ik te gast wilde zijn bij Miranda? Het idee voor deze workshop was geboren. Klank en muziek. Ik pas het toe in mijn werk met kleuters en als vrijwilliger stervensbegeleiding. Ook zet ik een koshi of klankschaal in bij de (ontspannings)massages en healingen die ik geef in mijn praktijk “OntMoet Jezelf”. Klank ontspant, heelt en laat je energie weer stromen.
Zin in een ontspannen avond en benieuwd naar wat de diverse klanken je zullen brengen?
Je bent van harte uitgenodigd. Miranda koppelt er mooie schrijfoefeningen aan.In het nieuwe jaar kun je Schrijven Mét op elke tweede woensdag van de maand!11 maart: Schrijven Mét: Tarot
De afbeeldingen van een tarotkaart spreken rechtstreeks tot je onbewuste. De afbeeldingen spiegelen je huidige situatie én geven advies over wat je er zelf aan kunt doen. Een prachtige manier om inzicht te krijgen, Schrijf je mee?


Is Maassluis niet in de buurt of komt de dag je niet uit? Kijk dan hier voor opties door het hele land.