Samen schrijven raakt!

Schrijven Mét. Omdat dat net dat beetje extra geeft. Omdat ik ervan hou om te combineren. Omdat het samen nóg fijner wordt. We schrijven op deze avonden aan de hand van een gedicht, een verhaal, een sprookje, een foto, een activiteit of een afbeelding. Schrijven Mét dus.

`Maar wat ga ik dan doen?` vraag je je misschien af. Aan de hand van de opdrachten die ik heb voorbereid, ga je intuïtief (ofwel vanuit je gevoel, zonder er eerst over na te denken) schrijven wat er in je opkomt. Het is een heerlijke manier om op onderzoek te gaan naar wat jou beweegt én tegelijkertijd een prachtige manier om rust te ervaren en ruimte te scheppen

Investering: 20 euro - inclusief thee, koffie en iets lekkers
Tijd: 19:15 - 21:30 (inloop vanaf 19:00)
Adres: Witte Kerkje, Constantijn Huygensstraat 1, Maassluis
Aanmelden: info@mirandamolenaar.nl of 06-44310593

  • Neem zelf pen en papier mee
  • Graag contant (en gepast) betalen


Je kunt op 22 december weer meeschrijven. Zie ik je dan?


22 december: Schrijven Mèt: De terugkeer van het licht.
Een special omdat het Joël is. De zon staat precies op de Steenbokskeerkring voordat hij weer richting de evenaar loopt. Het is de langste nacht. Na vandaag gaan de dagen weer lengen. Het licht komt terug! Een mooie avond om te kijken naar jouw eigen licht en naar wat je verlangt voor het nieuwe jaar.In het nieuwe jaar kun je Schrijven Mét op elke tweede woensdag van de maand!


8 januari: Schrijven Mèt: Tietsje
Tietsje is coach en werkt veel met systemische opstellingen. Deze avond ga je ervaren hoe het is om een systemische oefening te doen. Gecombineerd met schrijfopdrachten is dit een hele waardevolle manier om inzicht te verkrijgen.

12 februari: Schrijven Mèt: Leontine van massagepraktijk Ont-Moet.
Deze avond gaat over klanken en hoe je die ervaart. Je ondergaat een ware klankbeleving. Leontine neemt je met haar klankschalen mee op de energie van de klank. Kom jij ook ervaren?Is Maassluis niet in de buurt of komt de dag je niet uit? Kijk dan hier voor opties door het hele land.