Al schrijvend ont-dek je jeZelf

Schrijven over dat wat in jou fluistert, maar je vaak niet (meer) hoort. Creatief schrijven, intuïtief schrijven én reflectief schrijven, je gaat het allemaal doen in de cursus Luisteren naar je pen©

Deze cursus is uniek in zijn soort omdat je schrijft vanuit je intuïtie. Je zet je pen op het papier en gaat schrijven. Zonder er vooraf over na te denken. In een kleine groep ga je aan de slag met verschillende schrijfoefeningen. Ontdekken dat de dingen die jou bezig houden als vanzelf op het papier verschijnen.

Zo brengt het schrijven je bij thema`s van jezelf en kun je werken aan je creatieve expressie en persoonlijke ontwikkeling. Een boeiende innerlijke reis naar wat voor jou van waarde is.

Wil jij al schrijvend ontdekken wat er gehoord wil worden? Wil jij tijd voor jezelf maken om te ervaren wat je nodig hebt? Doe mee!


Ervaring van een cursist:
"Zo gaaf om te ontdekken wat er van binnenuit naar buiten mag en dan is de pen een mooie manier om dit te doen. Zeker als je het daarna ook hardop kunt delen ....dan mag het er ook echt Zijn."


Data: Vrijdagmiddag 20 sept, 11 okt, 18 okt, 1 nov, 15 nov en 29 nov 2019
Tijd: 13:30 tot 16:00
Locatie: Het Witte Kerkje in Maassluis
Investering: 195,- euro (incl koffie, thee en wat lekkers)

Geef je op via info@mirandamolenaar.nl
Aanmelding definitief na (mail)bericht terug van mij.

© Shodo
Kijk hier voor een cursus bij jou in de buurt.