Miranda Molenaar

Astrologie - Tarot - Droomwerk

Dromen zijn een fluistering van het onbewuste

Veel mensen zeggen dat dromen bedrog zijn. Ik weet inmiddels wel beter ! Al een jaar of vier werk ik intensief met mijn dromen en ik kan je zeggen, ik heb er heel veel aan (gehad).

Mar als dromen geen bedrog zijn, wat zijn ze dan wel ? Dromen zijn aanwijzingen vanuit het onbewuste : zit je op de goede weg, zijn er dingen die anders moeten ? Als je je dromen op gaat schrijven, zul je zien dat er patronen zijn. Sommige dromen zijn een waarschuwing dat het anders moet, waar anderen een aanwijzing zijn dat het goed gaat. In een droom kan ook van alles. Vaak gedraag je je heel anders dan in het echte leven of kun je aan het gedrag in de droom juist zien dat oud gedrag los gelaten mag worden.

Je kunt uiteraard ook aan het werk met je dromen, het heet niet voor niets droomWERK. Je kunt bij bewustzijn terug gaan in de droom om de omgeving beter te bekijken of je kunt iets uit de droom tekenen en dan kijken wat de tekening je zegt. Mogelijkheden te over.

Door het werken met dromen leer je om bepaalde situaties op een andere manier tegemoet te treden, te luisteren naar het onbewuste en daardoor onbewust gedrag bewust te maken. Prachtig !


Aanbod

                                                    Droomwerk : via de mail of 1,5 uur persoonlijk

Heb je een (nare) droom gehad waar je naar wilt kijken, of blijft die ene rare droom maar in je hoofd zitten ? In een gesprek (via de mail) gaan we kijken wat jouw droom je wil vertellen. 


                             Workshop Verandering : 4-delige workshop in een groepje

Wat wil er veranderen in jouw leven ? Wil je van iets loskomen of juist iets gaan doen ? Wat wil zich laten zien ? We gaan aan het werk adhv astrologie, tarot, dromen en schrijfoefeningen. Je hoeft van geen van deze onderwerpen verstand te hebben, je bereidheid om te kijken en je inzet om aan de slag te gaan zijn genoeg ! Voor meer informatie : mirandamolenaar.nl/blog/article/20369/workshop-verandering

Ont-wikkel-traject : 4 consulten persoonlijk

Zit je in een lastige periode waar je moeilijk uit komt ? Soms helpt het om er op verschillende manieren naar te kijken. We gaan in 4 consulten kijken wat er staat te springen om ont-wikkeld te worden. Dit doen we aan de hand van een geboortehoroscoop, een jaarprognose, tarot en droomwerk. 

                                                

Bij afzegging van een afspraak minder dan 48 uur voor de afgesproken datum en tijd, breng ik (een deel van) de kosten in rekening. Verzetten van een afspraak, om welke reden dan ook, kan uiteraard altijd !