Wie schrijft die blijft!

Toen ik eind 2016 het e-boekje 'Ruimte scheppen voor een nieuw begin' kocht, had ik nooit kunnen vermoeden wat dat allemaal teweeg zou brengen! Het was een boekje van Christine de Vries over creatief dagboek schrijven. Een programma om al schrijvend tijdens de 40-dagen tijd meer naar binnen te keren.

Er ging iets in mij gloeien en ik wist dat ik het moest kopen. Ik schreef wel vaker wat in mijn dagboek, maar voelde dat dit iets anders was. Ik vond het fán-tás-tisch en ben niet meer gestopt met schrijven. Ik hervond een oude liefde en schrijf nog steeds elke dag!

Inmiddels heb ik de cursus Luisteren naar je pen© gevolgd, een schrijfgroepje opgericht en het genot van brieven schrijven opnieuw ontdekt: ik schrijf weer brieven met penvriendinnen. De aanblik van post op de mat.....

Eind april 2018 heb ik de gecertificeerde training bij Shodo afgerond om de cursus Luisteren naar je pen© zelf te kunnen geven. Ook met Het Schrijfcafé en de Thema Schrijf Avond wil ik mijn kennis en plezier in het schrijven delen.

Ik hoop zo het schrijfvuur door te geven en mensen te inspireren op hun zoektocht naar inzicht.