30 dagen Schrijf-Inspiratie

Plop! Daar was het.
En het ging niet meer weg natuurlijk.
Het is ook wel een heel leuk idee, dus waarom niet?


Zo zit ik op balkon te verzinnen. Zal ik wel, zal ik niet? En natuurlijk. Ik zal! Omdat het 30 dagen duurt om een nieuwe gewoonte aan te leren. Omdat veel mensen van schrijven houden. Omdat het zó leuk is als je het niet zelf hoeft te verzinnen (en ik kan het weten :-) ). Omdat je leert over jezelf. Daarom!

Voor een euro per dag (tis eigenlijk te gek toch….) krijg je 30 dagen lang, elke dag, een schrijfopdracht. Via What`s App. Zo kan je er op jouw tijd mee aan de slag. Met alleen je pen en papier binnen handbereik. Doe je ook mee? Enne, de opdracht van 1 juli krijg je van me kado, omdat ik dan jarig ben.


Hoe werkt het?
Je geeft je op via 06-44310593 door een appje te sturen met ‘30 dagen Schrijf-Inspiratie’. Je krijgt dan een bevestiging en een betaalverzoek. Na betaling hoef je niets meer te doen en ontvang je vanaf 1 juli dagelijks een inspirerende schrijfopdracht.

Nog even alles op een rijtje:
Wat
: 30 dagen lang, elke dag, een inspirerende schrijfopdracht
Waar: Waar jij wilt, op jouw tijd, via What`s App
Wanneer: 1 t/m 31 juli
Investering: 30 euro