Prent van Salvador Dali

Deze prent van Salvador Dali geeft heel mooi weer waar astrologie eigenlijk over gaat. Het kijken naar je (innerlijke) Zelf !

De planeten in een horoscoop geven symbolisch weer hoe je (psychisch) in elkaar zit. Als astroloog maak je de vertaalslag van de symbolen naar begrijpelijke termen. Iedereen kan dat dus leren, er is eigenlijk niets zweverigs aan.

Het blijft wel grappig om te merken dat sommige mensen verbaasd zijn als ik tijdens een consult vertel wat ik heb voorbereid. Verbaasd omdat het klopt, verbaasd over wat ik allemaal uit een horoscoop kan halen. Net of ze dat niet hadden verwacht.

Er zijn ook heel veel mensen die inmiddels hebben ervaren wat je met astrologie allemaal kunt en dat zorgt ervoor dat mijn vaste klantenkring gestaag groeit.

Het gaat in de astrologie namelijk niet alleen om je aanleg, want dat is maar het begin. De échte vraag is : Wat doe jij met die aanleg ?

De grootste winst is in mijn beleving dan ook te halen uit het feit dat je met astrologie heel mooi kunt zien waar je nu staat op je ont-wikkelingsweg. Wat is de volgende stap, wat vraagt er nu om ont-wikkeling en hoe kun je daar zo authentiek mogelijk in meebewegen.

Vaak is onze ont-wikkeling een doorlopend proces, we komen van het een in het ander terecht. "Ik dacht dat ik daar nou wel een keer klaar mee was..."

Het zijn echter allemaal laagjes die afgepeld worden en elke keer als er een laagje is losgepeuterd zijn we weer een beetje meer onsZelf geworden !