Miranda Molenaar

Astrologie - Tarot - Droomwerk - Creatief schrijven

De Tarot als ont-wikkelingsweg

Benieuwd wat tarot nou eigenlijk inhoudt ? Benieuwd naar wat de tarot je te vertellen heeft ? Naar wat je ermee kunt voor jezelf ? 

Vanaf februari 2018 gaan we 1 keer per maand de diepte in met de symboliek van de tarot.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de tarot ! Als klein meisje liep ik al met de kaarten van Mme Lenormand in mijn zak. De afbeeldingen deden wat met me.

En in 2013 was het dan eindelijk zover ! Het verdiepingsjaar van de opleiding Symbolische Psychologie zou gaan beginnen ! Het Tarot jaar ! Wat was ik benieuwd ! Het heeft me toen gegrepen en niet meer los gelaten. Ik heb daarna nog verschillende cursussen gevolgd (bij Jan Ton en Berthe van Soest) en heb daar vooral geleerd dat de tarot je de mogelijkheid geeft om tot inzicht te komen over jezelf en jezelf te ont-wikkelen. Vandaar dat ik nu ook heb gekozen voor een cursus die gaat over het werken met de kaarten voor jezelf en niet zozeer in een legging voor een ander.

De cursus is geschikt voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken en wil leren over zichzelf. Je hoeft niets van de tarot te weten.


Wanneer : Vrijdagavond 19:30 - 21:30 : 2 februari, 2 maart, 13 april, 25 mei, 22 juni, 31 augustus, 21 september, 12 oktober, 30 november en 21 december.

Waar : Het Witte Kerkje in Maassluis (Constantijn Huygensstraat 1)

Investering : 195 euro voor de hele reeks (incl thee, koffie en iets lekkers)

Inschrijven : Stuur een mailtje ovv 'Tarot Cursus' naar info@mirandamolenaar.nl