Rust in Jezelf

Wat hebben we het allemaal druk ! Te druk ! Heb jij ook behoefte aan rust ? Doe dan mee met deze online cursus !

Je hoort tegenwoordig niet anders dan dat iedereen druk is. We zijn met z`n allen op zoek naar rust en die behoefte aan rust wordt steeds duidelijker.


Op welke manier voel je je beperkt door de drukte ? Wat houd je tegen om de rust te zoeken en je rust te nemen ? Welke overtuigingen heb je rond rust ? 

We gaan in deze 3 weken op zoek naar de Rust in Jezelf.

Hoe gaan we dat doen ? Ik plaats gedurende 3 weken op vaste dagen (schrijf)oefeningen, quotes en inspiratie in een besloten Facebookgroep. In de groep heb je contact met de andere deelnemers en staat het je vrij je ervaringen en schrijfsels te delen. Ik doe zelf ook mee met de oefeningen, deel mijn ervaringen en ben dagelijks in de groep te vinden voor het beantwoorden van vragen.  Doe jij ook mee ?


Reacties van deelnemers :

"Er is een rust over me gekomen, daar ben ik heel blij om."

"Als ik dan zo heerlijk bezig ben kan ik me afsluiten van alle prikkels en vind ik de rust in mezelf."

"Het was prachtig. Dank je wel."

"Het is heel verhelderend om op papier te zetten wat je diep van binnen natuurlijk wel weet. Nu is het duidelijk voor mij waar ik naartoe wil..."

"Ik wist niet precies wat me te wachten stond toen ik aan deze cursus begon. Ik ben niet zo'n schrijver. Mijn gevoelens opschrijven.... ? Leek me niets voor mij. Maar ik vond het heel bijzonder wat er gebeurde tijdens die weken. Het samenvatten van de soms warrige tekst. Ik was er best verrast door. En het werkt door gedurende de rest van de dagen."


Waar : Vanuit je eigen huis

Wanneer : 1 t/m 22 december 2017

Aanmelden via : info@mirandamolenaar.nl

Investering : 17,- euro