Miranda Molenaar

Astrologie - Tarot - Droomwerk

Workshop VERANDERING

Wat wil er veranderen in jouw leven ? Wil je van iets loskomen of juist iets gaan doen ? Wat wil zich laten zien ?

Verandering is meegaan met de flow, met wat er op dit moment speelt. We zijn allemaal constant in verandering, alleen hebben we dat niet altijd in de gaten. Dat gaat in een eigen tempo, op jouw eigen manier, vaak zonder echt begin of einde. Het lijkt of we ineens anders zijn, maar het was (achteraf) een heel proces. 

Wil jij die verandering bewuster maken, bewust meegaan met jouw flow, echt kijken naar wat er in jou gezien wil worden ? Dan is deze 4-delige workshop iets voor jou !


Met bepaalde technieken in de astrologie kun je heel goed zien wat er op dit moment om ont-wikkeling vraagt, wat zich wil laten zien. Dat gaat vaak gepaard met (nieuwe) behoeftes en een andere, nieuwe visie op de dingen. Ik kijk in jouw horoscoop naar het proces waar je nu in zit en kom daar tijdens de workshop steeds op terug. Het is de basis van waaruit we steeds op onderzoek gaan.

We gaan aan de slag met symboliek, met je (nacht)dromen en met reflectief schrijven en halen daarmee liefdevol omhoog wat zich net onder het oppervlak van het bewustzijn bevindt. We halen dát omhoog wat om (meer) ruimte vraagt. Daardoor kun je bewust(er) meebewegen met het proces waar je in zit.

Iedereen werkt met behulp van dezelfde technieken en oefeningen aan zijn of haar eigen thema's. Je hoeft van deze onderwerpen geen verstand te hebben, je bereidheid om te durven kijken en je inzet om aan de slag te gaan zijn genoeg ! Tussen de bijeenkomsten door kun je aan het werk met de thuisopdrachten waarvoor ik per mail beschikbaar ben.


Maandagavond op 29 januari, 19 februari, 26 maart en 23 april 2018 van 19:30 tot 22:00.

Dinsdagochtend op 16 januari, 13 februari, 13 maart en 17 april 2018 van 10:00 tot 12:30.


Investering : 150,- euro 

Locatie : Het Witte Kerkje in Maassluis

Er is plek voor min 4 -  max 6 personen           

Aanmelden via 06-44310593 of info@mirandamolenaar.nl