Miranda Molenaar

Astrologie - Tarot - Droomwerk

Astro Thema Avond 19 april : Geborgenheid

Geborgenheid, veiligheid en weer op poten komen, daar gaan we het vanavond over hebben !

De Maan is de planeet die vanavond centraal staat. De Maan gaat in de astrologie over hoe we ons geborgen voelen, over hoe we veiligheid ervaren (op het emotionele vlak) en over hoe we weer op poten komen (als we moe zijn). De Maan geeft ook aan hoe we zorgen en verzorgd willen worden.

Wanneer voel ik me geborgen ? Hoe kom ik tot mezelf ? Wat heb ik nodig om me veilig te voelen ? Allemaal vragen waarmee we (actief) aan de slag gaan op deze bijzondere avond. Met behulp van astrologie en symboliek gaan we op onderzoek uit. Ben jij erbij ?

Er is plek voor min 4 - max 6 personen.

Tijd : 19:15 - 22:30

Locatie : Het Witte Kerkje, Constantijn Huygensstraat 1, Maassluis

Investering : 25 euro (incl mapje met info, thee/koffie/sap en wat lekkers)

Geef je op via info@mirandamolenaar.nl of 06-44310593. Aanmelding definitief na (mail)bericht terug van mij.