ZelfZorgSessie: 150 euro (wachtlijst)

Wat heb jij nodig? Weet je dat? (H)erken jij jouw eigen unieke behoeften?
De Maan in jouw horoscoop geeft aan hoe je voor jezelf kunt zorgen, geeft aan wat je nodig hebt om je emotioneel geborgen te voelen.

Hoe fijn zou het zijn als je dat weet en dus bewust in kunt zetten?


Zeker als vrouw zijn we ons pas gewaar van wat we nodig hebben als het te laat is. De ander gaat voor, want het zorgen gaat ons vaak (te) gemakkelijk af.


Pas als je moe bent en ervaart dat je over je grenzen bent gegaan, pas als je kribbig bent en je er achter komt dat je meer voor de ander hebt gezorgd dan voor jezelf, pas dan herkennen we de seintjes.

De moeheid en het kribbig worden zijn seintjes dat we onszelf voorbij zijn gelopen, dat we onze eigen behoeften hebben genegeerd.* ik duid in een persoonlijke online sessie de stand van de Maan in jouw geboortehoroscoop
* ik geef praktische tips om jouw behoeften vorm te geven en in te vullen in het leven van alledag
* de opnames van het gesprek stuur ik je achteraf toe zodat je ze steeds opnieuw kunt afluisteren
* daardoor ontstaat er rust en begrip, je kunt (weer) vertrouwen op je innerlijke stem.Wat houdt het praktisch in?
* we hebben, zo nodig, contact over jouw geboortegegevens: geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats
* aan de hand van jouw horoscoop bekijk ik de stand van de Maan
* we plannen een online sessie van een uur
* achteraf ontvang je de opnames én een persoonlijke (schrijf)opdracht om jouw zelfzorg nog meer te verankeren

Wat krijg je ervoor terug?
* do`s en don`ts
* begrip voor jezelf
* uitgebreide uitleg over zelfzorg
* praktische tips voor in het dagelijks levenWat ik hierover terug kreeg:

- Het stukje van de Maan, zelfzorg, geeft zoveel meerwaarde.

- Het geeft woorden aan wat ik voel en daarmee houvast. Begrip.

- Het geeft rust. Ik denk dat het ook steun geeft in toekomstige beslissingen.

- Miranda gaf passende voorbeelden, die ik direct kan toepassen in mijn dagelijks leven.

- Ik vind de duidingen van Miranda echt ontzettend treffend. En daardoor heel waardevol!

- Ik merk dat het mij sterkt in mijn zijn. Ik mag zijn wie ik ben. En kiezen wat ik wil. Daar word ik blij van.

- Je legt het uit, maar ik moet het zelf doen. Die ruimte geef je mee in het gesprek, maar ook de steun door wat je ziet in mijn horoscoop en wat je meegeeft in mijn uitleg.

- Miranda, ik vind het heel fijn dat jij door middel van vragen, bij mij de antwoorden ontlokt. En niet dat er woorden in mijn mond gelegd worden.

- Ik vind het heel fijn om door de uitleg bepaalde bevestiging te krijgen. Dat ik bijvoorbeeld meer mijn eigen koers mag varen, en nog meer tijd voor mezelf mag nemen. Daar was ik al mee bezig, en dat blijkt dus ook te kloppen.


Voel jij meteen een dikke JA, meld je dan hieronder aan. Dan neem ik contact met je op (over je geboortegegevens).

Aanmelden ZelfZorgSessie

E-mailadres  
Your comment  

Wat voelt dat fijn! Dat mensen op mijn blog lijst willen. Dat mensen dat willen lezen. Dat maakt dat ik meteen zin krijg om te schrijven, dat mijn blokkade weg smelt als sneeuw voor de zon.


De blokkade heeft dus te maken met het feit dat ik niet weet wat iemand van mijn verhaal gaat vinden, dat ik het spannend vind om dat ongevraagd te delen. 'Gaat het over ongevraagd?' komt er in me op. 'Zit het in die hoek?' Geen idee maar dat is waar ik begin. Daar zit vast iets onder.

 

 

Het gaat over toestemming

"Heb ik jou iets gevraagd?" komt meteen in me op als ik EFT toepas op het woord ongevraagd. Het gaat dus over toestemming. Jij geeft mij toestemming om te delen wat er in mij leeft en dat besef ik me pas als jij je hebt aangemeld. Op die manier komt het gevoel in mij omhoog en kan ik ermee aan de slag. Dus dankjewel! Door jouw aanmelding voor deze bloglijst ben ik weer een stukje verder. Iets met een leraar en een leerling geloof ik ....

 


Onder de angst zit een overtuiging

Maar het laat mij nu mooi zien dat er onder die angst of beperking een overtuiging zit die mij niet verder brengt. Angst is er om ons te behoeden voor gevaar en dat gevaar was er ook vast wel. In een ver verleden. Maar mijn systeem blijft nu reageren alsof de bedreiging nog steeds aanwezig is. En dat maakt dat ik rond draai in hetzelfde cirkeltje, dat ik niet verder kom. Uit angst voor wat er eens gebeurd is. In ons hoofd maken we het als kind altijd groter. We kunnen niet anders, we zijn afhankelijk van de volwassenen in ons leven en zonder hen overleven we het niet. En dat geeft angst.

 


Daarom gaan we ons aanpassen

We gaan ons verstoppen en inhouden. Tot we op een dag ontdekken dat we niet leven maar over-leven. We zitten nog steeds in het overlevingsmechanisme en zoeken verwoedt de knop om het systeem uit te zetten, maar dat lukt niet. Omdat er oud zeer onder zit en we nog steeds bang zijn dat het opnieuw gebeurt. De angst dat we het niet overleven, dat we er niet bij horen of dat we in de steek gelaten worden. Want als kind kunnen we niet veel. We zijn afhankelijk van onze ouders of verzorgers. Maar nu, als volwassene, kunnen we heel veel!

 

 

We kunnen de verantwoordelijkheid nemen
En voelen wat daar nog allemaal zit. We kunnen het kleine kind in ons erkenning geven, zodat de angst er mag zijn. En daarna magisch oplost. Zodat de overtuiging ook niet meer nodig is. En je vrijer bent, je vrijer voelt. Deze overtuigingen leven vaak onbewust in ons, zodat we eigenlijk niet precies weten waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Daarom is het bewust maken van onze beperkende overtuigingen ook zo belangrijk. Dan kun je ermee aan de slag, dan kun je ze omzetten naar helpende, steunende overtuigingen!