ZelfZorgSessie: 150 euro (wachtlijst)

Wat heb jij nodig? Weet je dat? (H)erken jij jouw eigen unieke behoeften?
De Maan in jouw horoscoop geeft aan hoe je voor jezelf kunt zorgen, geeft aan wat je nodig hebt om je emotioneel geborgen te voelen.

Hoe fijn zou het zijn als je dat weet en dus bewust in kunt zetten?


Zeker als vrouw zijn we ons pas gewaar van wat we nodig hebben als het te laat is. De ander gaat voor, want het zorgen gaat ons vaak (te) gemakkelijk af.


Pas als je moe bent en ervaart dat je over je grenzen bent gegaan, pas als je kribbig bent en je er achter komt dat je meer voor de ander hebt gezorgd dan voor jezelf, pas dan herkennen we de seintjes.

De moeheid en het kribbig worden zijn seintjes dat we onszelf voorbij zijn gelopen, dat we onze eigen behoeften hebben genegeerd.* ik duid in een persoonlijke online sessie de stand van de Maan in jouw geboortehoroscoop
* ik geef praktische tips om jouw behoeften vorm te geven en in te vullen in het leven van alledag
* de opnames van het gesprek stuur ik je achteraf toe zodat je ze steeds opnieuw kunt afluisteren
* daardoor ontstaat er rust en begrip, je kunt (weer) vertrouwen op je innerlijke stem.Wat houdt het praktisch in?
* we hebben, zo nodig, contact over jouw geboortegegevens: geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats
* aan de hand van jouw horoscoop bekijk ik de stand van de Maan
* we plannen een online sessie van een uur
* achteraf ontvang je de opnames én een persoonlijke (schrijf)opdracht om jouw zelfzorg nog meer te verankeren

Wat krijg je ervoor terug?
* do`s en don`ts
* begrip voor jezelf
* uitgebreide uitleg over zelfzorg
* praktische tips voor in het dagelijks levenWat ik hierover terug kreeg:

- Het stukje van de Maan, zelfzorg, geeft zoveel meerwaarde.

- Het geeft woorden aan wat ik voel en daarmee houvast. Begrip.

- Het geeft rust. Ik denk dat het ook steun geeft in toekomstige beslissingen.

- Miranda gaf passende voorbeelden, die ik direct kan toepassen in mijn dagelijks leven.

- Ik vind de duidingen van Miranda echt ontzettend treffend. En daardoor heel waardevol!

- Ik merk dat het mij sterkt in mijn zijn. Ik mag zijn wie ik ben. En kiezen wat ik wil. Daar word ik blij van.

- Je legt het uit, maar ik moet het zelf doen. Die ruimte geef je mee in het gesprek, maar ook de steun door wat je ziet in mijn horoscoop en wat je meegeeft in mijn uitleg.

- Miranda, ik vind het heel fijn dat jij door middel van vragen, bij mij de antwoorden ontlokt. En niet dat er woorden in mijn mond gelegd worden.

- Ik vind het heel fijn om door de uitleg bepaalde bevestiging te krijgen. Dat ik bijvoorbeeld meer mijn eigen koers mag varen, en nog meer tijd voor mezelf mag nemen. Daar was ik al mee bezig, en dat blijkt dus ook te kloppen.


Voel jij meteen een dikke JA, meld je dan hieronder aan. Dan neem ik contact met je op (over je geboortegegevens).

Aanmelden ZelfZorgSessie

E-mailadres  
Your comment  

Overtuigingen zijn gedachten en oordelen die we hebben aangenomen om ons veilig te houden. Om onszelf te beschermen. Maar ze houden ons ook waar we zijn. Dat wist ik al wel, maar nu ervaar ik het, leef ik het.


Door te werken aan mijn overtuigingen, door ze om te zetten naar helpende, steunende gedachten, verandert ook mijn kijk op de wereld. Verandert mijn realiteit. "Maar hoe werkt dat dan?", ik hoor het je denken. Dit uitleggen aan de hand van een voorbeeld zorgt er waarschijnlijk voor dat het ook voor jou meer gaat leven.


Ik ben niet belangrijk
Als kind heb ik gezien dat er meer aandacht naar mijn zus ging. Ik zeg gezien, want ik weet inmiddels dat wat ik zie niet 'de waarheid' hoeft te zijn. Maar het was op dat moment mijn waarheid. Doordat ik steeds zag dat mijn zus aandacht kreeg, heb ik een overtuiging aangenomen over mezelf: "Ik ben niet belangrijk".

Je snapt uiteraard wel dat als ik deze overtuiging heb, dat dat me niet helpt. Het is een pijnlijke en beperkende overtuiging. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat het niet waar is. Maar ik ga me daar wel naar gedragen. En zie het overal om me heen. Ik ervaar dan dat ik inderdaad niet belangrijk ben en die overtuiging zet zich steeds meer vast. Ik zie het bewijs immers constant om me heen.
 

 

Mijn mantra
Tijdens een EFT trainingsdag heb ik, samen met de rest van de groep, gewerkt aan deze overtuiging en ook thuis heb ik nadien elke dag EFT gedaan. "Ik ben belangrijk" werd mijn nieuwe mantra. En om mij heen gebeurde er daardoor heel veel. Mijn man benaderde me anders en mijn dochter reageerde ook anders op mij. Kortom, ik zag een nieuwe realiteit. 'Ik ben belangrijk' zag ik terug in de wereld om mij heen.

Maar hoe kan dat dan? Ik heb een heel belangrijk aspect weg gelaten: mijn gevoel. Want onder deze pijnlijke overtuiging zat uiteraard heel veel verdriet. En dat verdriet is de reden dat ik de overtuiging heb aangenomen. Want het is heel pijnlijk om te ervaren dat er geen aandacht is. En door die overtuiging aan te nemen en me daarnaar te gedragen, voelt het niet zo pijnlijk. Dacht ik.....

 

 

Constante stress
Feit is dat die emoties in mijn lichaam spanning veroorzaken, want mijn hele systeem is in de stress! Als ik niet belangrijk ben, overleef ik het misschien wel niet. Dat is namelijk de gedachte van dat kind. Het kind dat nog steeds leeft in mij. En nog steeds verdrietig is, maar een manier heeft gevonden om het niet te voelen.

 

De pijn en het verdriet heb ik tijdens die dag ontladen met EFT, want daar is het een geweldig instrument voor. Daarna kon ik de overtuiging omzetten. Daarna kon ik écht aan de slag met die nieuwe helpende overtuiging. Dat is ook de reden dat positief affirmeren alleen niet werkt. Als er namelijk een beperkende overtuiging onder zit, gaat er nooit iets veranderen. Niet op de lange termijn in ieder geval!


De nieuwe overtuiging bekrachtigen
Ik ben nog elke dag bezig om de nieuwe overtuiging te bekrachtigen. Zo wordt het steeds meer waar. Zo kan ik mezelf (weer) op de eerste plaats zetten. En mijn oude gedrag, het pleasen, dat ik zo goed ken, hoef ik niet meer in te zetten. Dat was natuurlijk om belangrijk gevonden te worden, dat was om gezien te worden. Omdat ik dacht dat ik niet belangrijk was, had ik die bevestiging nodig vanuit de buitenwereld.

De clou is echter dat ik juíst eerst mezelf mag zien, mezelf belangrijk mag vinden. Zodat de wereld om mij heen dat terug kan spiegelen. De wereld om me heen laat mij immers alleen maar zien wat mijn overtuigingen zijn.

 

 

Misschien vind je het interessant om dit bij jezelf te onderzoeken? Vraag je dan af wat er op dit moment in jouw leven speelt. En kijk dan welke overtuiging(en) daaronder zit(ten). Want dat is waar het steeds over gaat. Je kunt namelijk alleen maar dat zien waar jij van overtuigd bent.