Persoonlijke Maanfase: 127 euro (wachtlijst)

Aan de hemel zien we de maan elke maand weer in haar verschillende fasen voorbij komen. Steeds in een andere vorm.

In de 'voorspellende' astrologie hebben we deze cyclus van 29 dagen uitgebreid naar een cyclus van 29 jaar. Deze cyclus geeft aan wat er in jou vorm wil krijgen, wat er tot ontwikkeling wil komen.

Dat ben je je vaak niet bewust, maar van binnen uit geef je daar wél vorm aan. De fase waarin je zit in deze cyclus geeft aan waar je nu staat in die ontwikkeling.

Ben je aan het groeien (Wassende Maan), ben je aan het oogsten (Volle Maan) of ben je je oogst produktief aan het maken (Afnemende Maan).

Als ondernemer geeft deze cyclus met haar fasen een mooie, symbolische én zeer accurate kijk op de fase waar jouw bedrijf zich nu in bevindt.

Meebewegen met de fase waarin je zit, helpt je om je energie beter te verdelen en te kunnen gebruiken. Zodat je in actie kunt komen als dat nodig is. En kunt leunen en ontspannen als dat kan.  

Wat houdt het praktisch in?
* aan de hand van jouw horoscoop bekijk ik de cyclus én de fase waar je in zit
* ik geef in een gesproken bericht aan wanneer de cyclus begonnen is én wat de onbewuste ontwikkeling is
* ik geef de fase aan waar je in zit en wat dat betekent voor jouw persoonlijke ontwikkeling of voor de ontwikkeling van je bedrijf
* ik benoem wat je zou kunnen doen (én laten) om mee te bewegen
* het gesproken bericht met mijn bevindingen kun je steeds weer opnieuw afluisteren
* een uur persoonlijk online contact ter evaluatie en het stellen van vragen


Wat krijg je ervoor terug?
* begrip voor jezelf
* zicht op het proces waar je in zit
* vertrouwen door een hernieuwde focus
* rust door de herkenning en de bevestiging

Wat ik hier over terug kreeg:
- Wauw! Hoe herkenbaar en toepasselijk dit.

- Heel waardevol en je legt het duidelijk uit.

- Dat doorkijkje in de toekomst… wow, zo helpend.

- Het meerdere malen luisteren brengt me beter tot mijn kern.

- Ik heb concrete handvatten gekregen en ‘verklaringen’ waarom ik tot nu toe heb gedaan wat ik deed én welke weg ik wanneer in kan slaan.

- Ik vind deze sessie echt een enorme aanvulling op de ontwikkeling die ik zelf al in gang had gezet. Echt een enorme aanrader!

- Het is vooral herkenning. Van die aha momenten. Dus daarom ben ik op dit moment zo. En verbazing. Dit klopt gewoon precies.

- Ik vond het heel prettig hoe Miranda al die informatie aan me terugkoppelde. Echt met veel persoonlijke aandacht en gevoel. Ook gaf ze passende voorbeelden, die ik direct kan toepassen in mijn dagelijks leven.Voel jij meteen een dikke JA, meld je dan hieronder aan.


Aanmelden Persoonlijke Maanfase

E-mailadres  
Your comment  

Wat voelt dat fijn! Dat mensen op mijn blog lijst willen. Dat mensen dat willen lezen. Dat maakt dat ik meteen zin krijg om te schrijven, dat mijn blokkade weg smelt als sneeuw voor de zon.


De blokkade heeft dus te maken met het feit dat ik niet weet wat iemand van mijn verhaal gaat vinden, dat ik het spannend vind om dat ongevraagd te delen. 'Gaat het over ongevraagd?' komt er in me op. 'Zit het in die hoek?' Geen idee maar dat is waar ik begin. Daar zit vast iets onder.

 

 

Het gaat over toestemming

"Heb ik jou iets gevraagd?" komt meteen in me op als ik EFT toepas op het woord ongevraagd. Het gaat dus over toestemming. Jij geeft mij toestemming om te delen wat er in mij leeft en dat besef ik me pas als jij je hebt aangemeld. Op die manier komt het gevoel in mij omhoog en kan ik ermee aan de slag. Dus dankjewel! Door jouw aanmelding voor deze bloglijst ben ik weer een stukje verder. Iets met een leraar en een leerling geloof ik ....

 


Onder de angst zit een overtuiging

Maar het laat mij nu mooi zien dat er onder die angst of beperking een overtuiging zit die mij niet verder brengt. Angst is er om ons te behoeden voor gevaar en dat gevaar was er ook vast wel. In een ver verleden. Maar mijn systeem blijft nu reageren alsof de bedreiging nog steeds aanwezig is. En dat maakt dat ik rond draai in hetzelfde cirkeltje, dat ik niet verder kom. Uit angst voor wat er eens gebeurd is. In ons hoofd maken we het als kind altijd groter. We kunnen niet anders, we zijn afhankelijk van de volwassenen in ons leven en zonder hen overleven we het niet. En dat geeft angst.

 


Daarom gaan we ons aanpassen

We gaan ons verstoppen en inhouden. Tot we op een dag ontdekken dat we niet leven maar over-leven. We zitten nog steeds in het overlevingsmechanisme en zoeken verwoedt de knop om het systeem uit te zetten, maar dat lukt niet. Omdat er oud zeer onder zit en we nog steeds bang zijn dat het opnieuw gebeurt. De angst dat we het niet overleven, dat we er niet bij horen of dat we in de steek gelaten worden. Want als kind kunnen we niet veel. We zijn afhankelijk van onze ouders of verzorgers. Maar nu, als volwassene, kunnen we heel veel!

 

 

We kunnen de verantwoordelijkheid nemen
En voelen wat daar nog allemaal zit. We kunnen het kleine kind in ons erkenning geven, zodat de angst er mag zijn. En daarna magisch oplost. Zodat de overtuiging ook niet meer nodig is. En je vrijer bent, je vrijer voelt. Deze overtuigingen leven vaak onbewust in ons, zodat we eigenlijk niet precies weten waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Daarom is het bewust maken van onze beperkende overtuigingen ook zo belangrijk. Dan kun je ermee aan de slag, dan kun je ze omzetten naar helpende, steunende overtuigingen!