Persoonlijke Maanfase: 127 euro (wachtlijst)

Aan de hemel zien we de maan elke maand weer in haar verschillende fasen voorbij komen. Steeds in een andere vorm.

In de 'voorspellende' astrologie hebben we deze cyclus van 29 dagen uitgebreid naar een cyclus van 29 jaar. Deze cyclus geeft aan wat er in jou vorm wil krijgen, wat er tot ontwikkeling wil komen.

Dat ben je je vaak niet bewust, maar van binnen uit geef je daar wél vorm aan. De fase waarin je zit in deze cyclus geeft aan waar je nu staat in die ontwikkeling.

Ben je aan het groeien (Wassende Maan), ben je aan het oogsten (Volle Maan) of ben je je oogst produktief aan het maken (Afnemende Maan).

Als ondernemer geeft deze cyclus met haar fasen een mooie, symbolische én zeer accurate kijk op de fase waar jouw bedrijf zich nu in bevindt.

Meebewegen met de fase waarin je zit, helpt je om je energie beter te verdelen en te kunnen gebruiken. Zodat je in actie kunt komen als dat nodig is. En kunt leunen en ontspannen als dat kan.  

Wat houdt het praktisch in?
* aan de hand van jouw horoscoop bekijk ik de cyclus én de fase waar je in zit
* ik geef in een gesproken bericht aan wanneer de cyclus begonnen is én wat de onbewuste ontwikkeling is
* ik geef de fase aan waar je in zit en wat dat betekent voor jouw persoonlijke ontwikkeling of voor de ontwikkeling van je bedrijf
* ik benoem wat je zou kunnen doen (én laten) om mee te bewegen
* het gesproken bericht met mijn bevindingen kun je steeds weer opnieuw afluisteren
* een uur persoonlijk online contact ter evaluatie en het stellen van vragen


Wat krijg je ervoor terug?
* begrip voor jezelf
* zicht op het proces waar je in zit
* vertrouwen door een hernieuwde focus
* rust door de herkenning en de bevestiging

Wat ik hier over terug kreeg:
- Wauw! Hoe herkenbaar en toepasselijk dit.

- Heel waardevol en je legt het duidelijk uit.

- Dat doorkijkje in de toekomst… wow, zo helpend.

- Het meerdere malen luisteren brengt me beter tot mijn kern.

- Ik heb concrete handvatten gekregen en ‘verklaringen’ waarom ik tot nu toe heb gedaan wat ik deed én welke weg ik wanneer in kan slaan.

- Ik vind deze sessie echt een enorme aanvulling op de ontwikkeling die ik zelf al in gang had gezet. Echt een enorme aanrader!

- Het is vooral herkenning. Van die aha momenten. Dus daarom ben ik op dit moment zo. En verbazing. Dit klopt gewoon precies.

- Ik vond het heel prettig hoe Miranda al die informatie aan me terugkoppelde. Echt met veel persoonlijke aandacht en gevoel. Ook gaf ze passende voorbeelden, die ik direct kan toepassen in mijn dagelijks leven.Voel jij meteen een dikke JA, meld je dan hieronder aan.


Aanmelden Persoonlijke Maanfase

E-mailadres  
Your comment  

De week tussen Kerst en Oud & Nieuw is een hele bijzondere week met een fijne, intieme sfeer. Een prima week om terug te kijken naar wat was én om vooruit te kijken naar wat voor je ligt. Schrijf je ook mee?

 

Terugkeer van het licht
December is de donkerste maand van het jaar. Met daarin de kerstdagen als symbool voor de terugkeer van het licht.

Met Oud & Nieuw knallen we het oude jaar de lucht in en vieren we het begin van een nieuw jaar.

We reflecteren over dat wat in het nieuwe jaar anders kan of mag en hebben meestal heel veel goede voornemens.


Vanuit je hart
Maar die goede voornemens komen vaak vanuit het hoofd. En mijn ervaring is dat je die voornemens niet lang volhoudt. Het zijn mentaal opgekomen 'verlangens'. Omdat het zo hoort, omdat je het zat bent of gewoon omdat je ervan overtuigd bent dat het beter voor je is.

Maar wist jij dat je iets pas echt vol kunt houden als het je 'aan het hart' ligt?


Reflecteren
Daarom is het zo fijn om schrijvend te reflecteren. Om al schrijvend te onderzoeken wat je mee wilt nemen naar volgend jaar en wat je achter je wilt laten.

Op die manier komen de nieuwe verlangens namelijk vanuit je hart. En daardoor ontvouwt zich als vanzelf de weg die je wilt gaan.

Mèt bijbehorende (nieuwe) voornemens.


Doe je ook mee?
Je krijgt zeven dagen lang, elke dag, een inspirerende schrijfopdracht. In jouw mailbox.

Zo kan je er op jouw tijd mee aan de slag. Met alleen je pen en papier binnen handbereik.

Doe je ook mee?


Hoe werkt het?
Je geeft je op via info@mirandamolenaar.nl door een mailtje te sturen met Schrijfweek 'van Oud naar Nieuw'.

Je ontvangt dan een bevestiging en half december stuur ik je een betaalverzoek. Na betaling ontvang je vanaf 26 december dagelijks een inspirerende schrijfopdracht.

 

 

Wat ik terugkreeg van deelnemers aan deze schrijfweek:
- De opdrachten waren helder en duidelijk om mijn dromen, wensen en doelen inzichtelijk te krijgen!

- Bedankt voor je geweldige schrijfweek programma. Zo mooi opgehangen aan de rituelen van deze week aan het einde van het jaar. En daarmee de diepte ingegaan. Ik vind je opbouw heel goed, en mooi hoe je het rond hebt gemaakt. Ik heb mooie cadeautjes ontdekt door het schrijven.

- Onwijs toffe schrijfweek! Ik heb er enorm van genoten om écht even stille tijd te nemen en naar binnen te keren. Het heeft mij mooie inzichten en bevestigingen opgeleverd. Écht een aanrader en voor herhaling vatbaar.

- Elk einde van het jaar kijk ik terug op het oude jaar en vooruit naar het nieuwe. Ik kan dat zelf doen, maar wordt daar veel liever bij geholpen omdat dat veel dieper gaat. Ik ben een groot fan van de Schrijfweek van Oud naar Nieuw van Miranda Molenaar. Die brengt zo veel boven. De opdrachten zijn behapbaar en trechteren steeds meer naar de essentie van wat was, is, nodig is, losgelaten mag worden, te wensen is. Van waar ik me naartoe wil ontwikkelen en wat me daarbij helpt. Zo gaaf! Echt een aanrader!

- Het is fijn om juist in deze tijd ermee bezig te zijn… even vertragen en reflecteren. En met behulp van de oefeningen kan ik net dat laagje dieper pakken. En daardoor weer met een heldere blik vooruit te kijken. Ik was er heel blij mee!

- Dankjewel voor deze fijne Schrijfweek. Het heeft me inzicht, verwondering en hulp geboden de ander (buitenwereld) meer los te kunnen laten. Je hebt m echt goed in elkaar gezet! Echt heel waardevol!

 


Nog even alles op een rijtje:
Wat: een week lang, elke dag, een inspirerende schrijfopdracht
Waar: waar jij wilt, op jouw tijd, in jouw mailbox
Wanneer: 26 december t/m 1 januari
Investering: 17 euro