JaarThema: 127 euro (wachtlijst)
JaarThema VIP: 349 euro (wachtlijst)

Wat zou het fijn zijn als je weet waar je de komende 12 maanden aan kunt werken. Toch? Zou dat niet geweldig zijn? Dat je weet waar je je energie aan kunt besteden én dat je weet wat niet aan de orde is of wat je juist niet moet doen.
De thema`s die in jouw horoscoop geraakt worden, die voel je! Denk aan onrust, het gevoel dat je beperkt wordt of het gevoel dat je te veel hooi op je vork neemt. Deze ervaringen zijn een uitnodiging. En geven aan dat er een ontwikkeling gevraagd wordt van jou.

De onrust kan aangeven dat je eigenlijk niet meer blij bent met hoe je leven er nu uit ziet en dat je het graag anders wilt. De beperking en het gevoel van te veel hooi op je vork kunnen aangeven dat je steeds over je eigen grenzen gaat. De uitnodiging is dan om bij jezelf te blijven.
* Ik geef in een gesproken bericht aan wat het thema is dat in de komende 12 maanden op de voorgrond treedt. Daarbij geef ik aan wanneer je het gaat ervaren, wat de gevraagde ontwikkeling is, wat je zou kunnen doen om er zo goed mogelijk mee om te gaan én wat je juist niet moet doen of waar je op kan letten.

* Daardoor ontstaat er rust en begrip. Je kunt (weer) vertrouwen op je innerlijke stem.


Wat houdt het praktisch in?

* we hebben, zo nodig, contact over jouw geboortegegevens: geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats
* aan de hand van jouw horoscoop bekijk ik de standen voor de komende twaalf maanden en wat dat betekent voor jouw persoonlijke ontwikkeling
* je ontvangt een gesproken bericht met mijn bevindingen dat je steeds weer opnieuw kunt afluisteren
* we hebben een persoonlijke online sessie van 60 minuten om jouw vragen te beantwoorden en de verdieping op te zoeken

Wat krijg je ervoor terug?
* do`s en don`ts
* begrip voor jezelf
* uitgebreide uitleg over het thema
* zicht op het proces waar je in zit
* handvatten om je frustratie om te zetten in actie
JaarThema VIP:


Wil jij nóg meer zicht op jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit echt iets voor jou! Jouw JaarThema in een gesproken bericht én drie keer een persoonlijke online sessie.

Tijdens de momenten dat het thema exact geraakt wordt en je er écht mee geconfronteerd wordt (aan de hand van situaties in de buitenwereld en/of innerlijke emoties) hebben we een persoonlijke online sessie van anderhalf uur.

Vantevoren beluister je opnieuw het gesproken bericht en reflecteer jij op de afgelopen tijd en wat je daarin ervaren hebt. Daardoor kunnen we snel de diepte in om te kijken waar jouw groei en ontwikkeling zit.

Tijdens het gesprek luister ik goed naar het proces waar je in zit. Zodat ik kan duiden wat er gebeurt én ik je aan de hand van wat jij me vertelt tips en suggesties mee kan geven. Dat maakt dat jij kunt meebewegen met de ontwikkeling waar je in zit en (weer) kunt vertrouwen op jeZelf.

Achteraf ontvang je steeds de opnames van het gesprek samen met een persoonlijke (schrijf)opdracht. Zo kun je alle informatie en tips steeds weer beluisteren en neem je zelf actief (je aan)deel aan de gevraagde verandering.


Wat houdt het praktisch in?
* we hebben, zo nodig, contact over jouw geboortegegevens: geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats
* aan de hand van jouw horoscoop bekijk ik de standen voor de komende twaalf maanden en wat dat betekent voor jouw persoonlijke ontwikkeling
* je ontvangt een gesproken bericht met mijn bevindingen dat je steeds weer opnieuw kunt afluisteren
* op de drie momenten dat je het thema ervaart en ook écht voelt, hebben we een uur online contact


Wat krijg je ervoor terug?
* do`s en don`ts
* begrip voor jezelf
* uitgebreide uitleg over het thema
* zicht op het proces waar je in zit
* handvatten om je frustraties om te zetten in actie
* tips en suggesties om mee te bewegen in jouw persoonlijke groei
* een persoonlijke (schrijf)opdracht om jouw ontwikkeling te verdiepen
* alle opnames van de online gesprekken zodat je die onbeperkt af kunt luisteren
Wat ik hierover terug kreeg van deelnemers aan het VIP-traject:

- Zonder de waarschuwingen van Miranda had ik dit jaar waarschijnlijk niet overleefd. En dat meen ik. Ik ben van afgelopen jaar nog steeds heel erg moe. Ik denk als ik de achterliggende energieën van de planeten niet had geweten, begrepen en in het VIP-traject niet met de aanvullende opdrachten van Miranda aan de slag was gegaan, had ik nu in een burn out gezeten.

- Wat ik zo fijn vind aan de duidingen van Miranda is dat ik zo veel meer helderheid krijg over wat er de afgelopen tijd is gebeurd en welke focus ik de komende tijd nodig heb om nog beter om te gaan met mijn persoonlijke uitdaging van het moment. Ik ga veel gemakkelijker patronen herkennen en het geeft me veel handvatten om anders en dieper de zelfreflectie aan te gaan. Heerlijk!

- Het jaarthema was spot on. Intens zou het worden en dat werd het en is het, maar op de een of andere manier ook goed en leerzaam en een houvast. Momenten van gevoelens en emoties die steeds terugkeren maar waar ik me nu bewust van word. Hoe ga ik hier de volgende keer mee om? Wat kan er anders en wat levert dat op?

- Het VIP-traject heeft me niet alleen zelf maar ook in mijn bedrijf verder
geholpen. Ik ben geen schrijver maar heb zeker een aantal schrijfopdrachten gedaan en als het niet lukte kreeg ik een teken - of kleuropdracht. Verwonderd was ik, hoe dat kan uitpakken en kwartjes bij jezelf kan laten vallen.

- Ik had twee ruzieënde planeten: Neptunus en Saturnus. Volgens mij kan je het niet tegenovergestelder hebben. Als ik dit niet had geweten, hadden alle dingen die gebeurden (het was een bewogen jaar) gewoon gebeurd, maar had ik er zeker tegen gevochten in plaats van het te begrijpen en erin mee te vloeien. Natuurlijk wilden deze twee planeten substantiële verandering aanbrengen en verandering is nooit fijn, maar door het jaarprogramma is het zoveel meer gemakkelijker gegaan! Dank je wel daarvoor!

- Ik vind het fijn dat er net voor het moment dat de verandering in gaat nogmaals contact is. Miranda maakt mij door vragen te stellen bewust van wat ik al gedaan heb. Het maakt het makkelijker te aanvaarden dat er iets gaat veranderen.

- Miranda neemt je aan de hand. Sowieso ben ik voornemens om haar jaarlezingen te kopen tot ze ermee stopt. Maar het VIP-programma geeft zoveel meer dimensie aan het geheel dat ik het heel erg waardevol voor mezelf vindt om dit ook komend jaar weer te doorlopen. Ik ben heel erg benieuwd wat 2023 me brengt!

- Ik zou in juli een verandering meemaken en dat gebeurde zeker. Ik ben met 1 baan gestopt en met een andere verder gegaan. Dat is toch mooi dat dit al vast staat. En je het dan ook nog zo voelt.

- Het VIP-traject maakt het voor mij zoveel makkelijker, met alle hobbels die ik tegenkom om te gaan. Ik weet dat er iets speelt. Op dat moment kan ik liever zijn voor mezelf, niet zo streng en met andere ogen naar mezelf kijken. En ja dat hebben anderen in mijn omgeving ook gezien en gemerkt. Het heeft me dus echt geholpen. Ik ga zeker volgend jaar weer mee doen!

- Heerlijk dat we samen dit jaar nog doorgaan. Het geeft me zo veel steun en bevestiging. Is fijn.

- Handvatten van jouw kant, inzichten en je tips zorgen dat ik met aandacht het proces en dit jaar ervaar. Een waardevol pad waar ik steeds meer mezelf vind en af en toe ook helemaal niet. Het vertrouwen dat het goed komt, overheerst en dat voelt veilig. Schuren geeft glans zei jij en daar moet ik regelmatig aan denken!

- De sessies met Miranda maken een enorm verschil in mijn leven doordat wat ik niet helemaal concreet kon maken nu zo ontzettend helder is. Ik maak graag iets moois van mijn leven en wil mijn talenten daar heel graag bij gebruiken. Door wat ik wil, voel en ervaar, haar vertaling en wijsheid en de informatie uit mijn horoscoop is mijn pad voor dit jaar volledig in een lijn. Hoofd en hart en een heel klein beetje magie geven rust en een gevoel van flow. Ik verheug me op komend jaar!
Voel jij meteen een dikke JA, meld je dan hieronder aan. Dan neem ik contact met je op (over je geboortegegevens).

Aanmelden Jaar Thema (VIP)

E-mailadres  
Your comment  

De week tussen Kerst en Oud & Nieuw is een hele bijzondere week met een fijne, intieme sfeer. Een prima week om terug te kijken naar wat was én om vooruit te kijken naar wat voor je ligt. Schrijf je ook mee?

 

Terugkeer van het licht
December is de donkerste maand van het jaar. Met daarin de kerstdagen als symbool voor de terugkeer van het licht.

Met Oud & Nieuw knallen we het oude jaar de lucht in en vieren we het begin van een nieuw jaar.

We reflecteren over dat wat in het nieuwe jaar anders kan of mag en hebben meestal heel veel goede voornemens.


Vanuit je hart
Maar die goede voornemens komen vaak vanuit het hoofd. En mijn ervaring is dat je die voornemens niet lang volhoudt. Het zijn mentaal opgekomen 'verlangens'. Omdat het zo hoort, omdat je het zat bent of gewoon omdat je ervan overtuigd bent dat het beter voor je is.

Maar wist jij dat je iets pas echt vol kunt houden als het je 'aan het hart' ligt?


Reflecteren
Daarom is het zo fijn om schrijvend te reflecteren. Om al schrijvend te onderzoeken wat je mee wilt nemen naar volgend jaar en wat je achter je wilt laten.

Op die manier komen de nieuwe verlangens namelijk vanuit je hart. En daardoor ontvouwt zich als vanzelf de weg die je wilt gaan.

Mèt bijbehorende (nieuwe) voornemens.


Doe je ook mee?
Je krijgt zeven dagen lang, elke dag, een inspirerende schrijfopdracht. In jouw mailbox.

Zo kan je er op jouw tijd mee aan de slag. Met alleen je pen en papier binnen handbereik.

Doe je ook mee?


Hoe werkt het?
Je geeft je op via info@mirandamolenaar.nl door een mailtje te sturen met Schrijfweek 'van Oud naar Nieuw'.

Je ontvangt dan een bevestiging en half december stuur ik je een betaalverzoek. Na betaling ontvang je vanaf 26 december dagelijks een inspirerende schrijfopdracht.

 

 

Wat ik terugkreeg van deelnemers aan deze schrijfweek:
- De opdrachten waren helder en duidelijk om mijn dromen, wensen en doelen inzichtelijk te krijgen!

- Bedankt voor je geweldige schrijfweek programma. Zo mooi opgehangen aan de rituelen van deze week aan het einde van het jaar. En daarmee de diepte ingegaan. Ik vind je opbouw heel goed, en mooi hoe je het rond hebt gemaakt. Ik heb mooie cadeautjes ontdekt door het schrijven.

- Onwijs toffe schrijfweek! Ik heb er enorm van genoten om écht even stille tijd te nemen en naar binnen te keren. Het heeft mij mooie inzichten en bevestigingen opgeleverd. Écht een aanrader en voor herhaling vatbaar.

- Elk einde van het jaar kijk ik terug op het oude jaar en vooruit naar het nieuwe. Ik kan dat zelf doen, maar wordt daar veel liever bij geholpen omdat dat veel dieper gaat. Ik ben een groot fan van de Schrijfweek van Oud naar Nieuw van Miranda Molenaar. Die brengt zo veel boven. De opdrachten zijn behapbaar en trechteren steeds meer naar de essentie van wat was, is, nodig is, losgelaten mag worden, te wensen is. Van waar ik me naartoe wil ontwikkelen en wat me daarbij helpt. Zo gaaf! Echt een aanrader!

- Het is fijn om juist in deze tijd ermee bezig te zijn… even vertragen en reflecteren. En met behulp van de oefeningen kan ik net dat laagje dieper pakken. En daardoor weer met een heldere blik vooruit te kijken. Ik was er heel blij mee!

- Dankjewel voor deze fijne Schrijfweek. Het heeft me inzicht, verwondering en hulp geboden de ander (buitenwereld) meer los te kunnen laten. Je hebt m echt goed in elkaar gezet! Echt heel waardevol!

 


Nog even alles op een rijtje:
Wat: een week lang, elke dag, een inspirerende schrijfopdracht
Waar: waar jij wilt, op jouw tijd, in jouw mailbox
Wanneer: 26 december t/m 1 januari
Investering: 17 euro